Ezeket mindenképp olvasd el! | |
Vezetőség | |
Kattints mindennap! |
|
Akiket még nem fogadtunk el... | Ide rakom azokat, akiket valamiért még nem fogadtunk el.
|
A "teremtők" |
Elsősorban köszönjük J.K. Rowlingnak, hogy megteremtette nekünk ezt a világot.
Aki létrehozta a fórumot: Nymphadora Tonks.
A hirdetésünk szövegét Lavender Brown fogalmazta! |
Kiemelt társoldalak | |
|
| Gyengélkedő | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Nymphadora Tonks Admin/Boszorkány/Auror
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Vas. 9 Szept. - 5:33 | |
| Játék vége! Szabad játéktér! | |
| | | Harry Potter 6. évfolyamos diák
HarrykeBy: Ginnie
PotterBy: Ernie
PottyBy:Szú
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Vas. 9 Szept. - 3:16 | |
| ~Ginny betegenfekvő Weasley~
De komolyan gondolom és erről most nem beszélünk. Sokkal fontosabb, hogy megnyugodj és akkor a csütrötöki edzésen nyugodtabb leszel.-Csempésztem bele Ginny-nek a választ. És vajon a levéllel kapcsolatban igazat mond? Nem néz a szemembe, ez azt jelenti nem akarja, hogy megtudjam a tervét.Inkább elkezdtem puszilgatni a nyakát, amit Ő csak azért ellenzett, mivel bárki megláthat minket. Eltolt magától vigyorogva de azért ő is adott nekem egy puszit, amitől fülig elpirultam-Ekkor beröppent egy bagoly az ablakon és leszállt mellém. Kinyitottam a lábára kötözött levelet aminek ez volt a tartalma: Tisztelt Mr. Potter! Több órai hiányzás miatt Perselus Piton által kirendelt büntetése ma este hatkor veszi kezdetét Rubeus Hagriddal a Tiltott rengetegben. Szív. üdv.: Minerva McGalagony; házvezető tanár !Látva a fél hatot mutató faliórát és Ginnie kérdőre vonó arcát, nem szólok egy szót se! Ginny jár jóslástanra...Lehet, hogy Trelawney nem is olyan ügyefogyott, mint amilyennek az ember képzelné?-Na mindegy. Háromnegyed 6. Muszáj elmondanom Ginnynek hogy el kell mennem. Vajon mit fog szólni? Megérti vagy teljesen magába roskad emiatt? Mindjárt kiderül...Öhm...Ginnie...figyelj, el kell mondanom valamit.-kezdtem kissé félve.-Remélem megérted de a levél azt írta, hogy Piton a hiányzásaim miatt bünetést szabott hat órára. Remélem megérted.-És hosszan megcsókoltam. Csak később hagytam abba, mert a harang elütötte a hatot. Elköszöntem és elindultam Hagrid felé. | |
| | | Ginny Weasley 5. évfolyamos diák
Tartózkodási hely : Roxfort Házad : Griffendél ♣ : Live While We're Young
Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginny-Minny by Susan Bones
Ginus by Susan Bones
Gintonik by Daphne Greengrass
Ginka by Draco Malfoy
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szomb. 8 Szept. - 0:59 | |
| ~ Harry Kviddicscsapatkapitány Potternek ~
- Ezt te sem gondolhatod komolyan. Tudom mennyire fontos a következő meccs. Amúgy meg nem is vagyok annyira beteg! Na szóval mikor lesz a következő edzés ?-kérdeztem határozottan. Puszit adott a homlokomra de nem válaszolt. Helyette egy másik témát hozott fel.-Nem emlékszem mit akartam a levéllel... - hazudtam. Bele se néztem Harry szemébe mert akkor nem tudtam volna neki hazudni. Annak érdekében , hogy ne tűnjön hazugságnak az előbbi mondatom egy széles mosolyt küldtem Harry felé amit apró pici mosolyokkal viszonzott. Kiderült , hogy az apró dobozban egy medált lakott amit átnyújtott majd megcsókolt. A csók után segített a nyakamba akasztani , de míg ott tüsténkedett elkezdte puszilhatni a nyakamat. -No de Harry! Megláthat minket valaki. Mi van ha bejön Madam Pomfrey... és ha esetleg McGalagony ? Egyből eltilt tőled és mehet büntetőmunkára, meg én is. Mondjuk ha Hagriddal kéne csinálni a bűntetőmunkát akkor engedném , de tudod , hogy sose lehet tudni.- mondtam miközben azon ügyeskedtem , hogy Harryt eltávolítsam a nyakamtól. Miután ezt a műveletet elvégeztem felültem az ágyon , majd kitakaróztam és felálltam. Milyen fura volt talpra állni. Mintha 1000 éve nem járkáltam. Harry aggódva nézte mit szeretnék majd visszanéztem rá. - A mosdóba kell mennem. Oda csak nem jöhetsz velem.- mondtam majd ezen jót nevetve elindultam a mosdó fele. | |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szomb. 8 Szept. - 0:00 | |
| Ginnie Weasley
Olyan jól esett mikor visszacsókolt! Nem tudom mit tettem volna ha nem Ginnie mellett virrasztok, akkor talán a csók meg sem történik. -Ginnie! Nem kérdezősködhetsz a kviddicsről! Hiszen beteg vagy! -Torkolltam le szegény barátnőmet. Mivel láttam, hogy ettől az ingerültségről megrémül, vetettem rá egy széles mosolyt, odaültam az ágya szélére és megpusziltam a homlokát. Ezerszer képes lennék Ginny-t megcsókolni, de mást a világ minden galleonjáért sem! -Te Ginny!-Fogtam hozzá.-Biztos nem emlékszel semmire? Mert ha igen, akkor szeretném tudni. És mit terveztél amikor fölálltál a vacsorától? A levéllel kapcsolatban állt a terved?- kérdezősködtem Ginnie-től apró mosolyokkal tarkítva a mondandómat. No lám! észrevette a dobozt! Igaz, csak később akartam neki odaadni, de ha már észrevette, akkor nincs mit tennem! Átadom neki először a medált. -Gondoltam. Tessék, ez a tied. Ez meg közös emlékek tárháza. Mondtam és megcsókoltam. | |
Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginus by Susan Bones
Ginka by Draco Malfoy
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Pént. 7 Szept. - 9:00 | |
| Harry Potter
Olyan jól esett megtudni , hogy Harry végig itt virrasztott mellettem. Olyan aranyos dolog volt tőle , hiszen tudom mennyi dolga van. Nagyon hálás voltam neki amiért itt ült mellettem. Elmondta ,hogy Madam Pomfrey holnap kienged és megnyugtatott , hogy addig itt marad velem. Megkértem , hogy hozzon nekem egy pohár vizet mikor hirtelen rátapadt az ajkaimra. Ez a csók bármivel felért , akár a halálból is feltudott volna ébreszteni. Imádtam mikor Harry megcsókolt. - Amúgy , mikor lesz a következő edzés ?- kérdeztem a csapatkapitánytól mert már alig van hátra 2 hét a meccsig. Ez volt az utolsó esély , hogy megnyerjük a kupát. Mindent belekellet adnunk , ezért Harry extra edzést rendelt ki. Imádom az edzéseket mert akkor repülhetek. Imádtam seprűn lenni , ez talán olyan mint Miónak a könyvtárba járás. Harry hamar visszatért a vizemmel amit gyors fel is hajtottam. Olyan jól esett , mintha egy évtizede nem ittam volna. A torkom száraz volt mint a szahara. Harryre néztem , olyan aranyos ahogy a Griffendéles talárban pompázott , haja égnek állt és szeme csillogott. Majd valamit megláttam a kezében. - Az micsoda ?- mutattam rá a kis dobozra Harry kezében. Vajon mi lehet az ? Vajon nekem hozta ? | |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Pént. 7 Szept. - 8:41 | |
| Ginnie Weasley
Biztos, hogy jól vagy? Három napig feküdtél itt.-Mondtam kissé aggódva.-Igen Ginnie, végig itt ültem melletted. Ron és Hermione voltak bent kétszer, megkértem hogy írják fel nekem és neked a házikat.-mondtam mostmár teljes nyugodtsággal a hangomban, és közbe visszanyomtam Ginnie-t az ágyba, mert megpróbáld felülni. Az egészséged érdekében!-jelentettem ki határozottan.Nem akarom ,hogy felüljön és megint elölről kezdődjön az , ami három napja is. Nem akarom azt sem, hogy a levélre gondoljon. Nem. Most Ginnie egészsége a legfontosabb számomra. Jólesett az, hogy Ő már először is azt feltételezte, hogy három napig mellette virrasztottam. -Remélem már nem megint azon aggódik, hogy mi lesz ha megtudják a minisztériumi levelének a tartalmát. Na és akkor? Szerencsénk volt, mert mindketten egymást szerettük és ezt a nagykutyák fent Londonban figyelembe se veszik.-Öhm..Ginnie figyelj...Madam Pomfrey azt mondta, hogyha ma felkelsz és egészségesnek mutatkozol, akkor holnap ki is enged. De azért melletted maradok pár napig. Nem baj?-Felálltam Ginnie-nek egy pohár vízért, de látva Ginnie rémült arcát, a szabályokra fittyet hányva megcsókolja Ginnie-t és azt suttogja neki, hogy: Csak vízért megyek! | |
Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginus by Susan Bones
Ginka by Draco Malfoy
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Hétf. 3 Szept. - 7:49 | |
| Harry Potter
Harry aggódó hangjára ébredtem fel álmomból. Azt kérdezi tőlem , hogy hogy vagyok ? Hogy lennék ? Hiszen teljesen jól vagyok! De hol is vagyok én most ? A Gyengélkedőn ? Mit keresek én itt , és miért fekszek az egyik ágyban ? Körbenézve láttam , hogy senki más nem fekszik a Gyengélkedőn egyedül én. Vajon mennyi ideje feküdhetek itt ? Mi történt Roxmortsban ? Komolyan nem tudom miről beszélhet... Egyáltalán mit keres itt ? - Jól vagyok Harry. -kezdtem rekedtes hangon mitől én is megijedtem . - Nem emlékszek semmi furára se Roxmortsból se a vacsiról . Milyen... ?- tettem fel a kérdést mikor minden eszembe jutott. Hát persze ! Megkaptam a Mágiaügyi Minisztérium által kirendelt rendeletet. Igen most már emlékszem. Emlékszem , hogy egy ötlet pattant ki a fejemből , emlékszem arra ,hogy semmit nem ettem. Emlékszem mindenre az napról.. Eszembe jutott aggodalmam a levél miatt , és amiatt , hogy gúnyolódni fognak rajtam. - Hány napja fekszek itt ? - kérdeztem , de féltem a választól. Vajon hány napja fekhetek itt ? Vajon Harry végig itt virrasztott mellettem ? - Harry te végig itt ültél mellettem ?- kérdeztem Harryre nézve , közben próbáltam felülni de sikertelenül. | |
| Tárgy: Gyengélkedő Szomb. 1 Szept. - 9:21 | |
| Ginnie Weasley
Három napja kóma. Semmi funkció. Én három napja nem mozdultam meg és három napja nem járok órára. Szerencsére Hermione jegyzetel nekem. Mi lehet Ginnie baja? Mi lesz velem ha ő...? nem is folytatom.-Elaludtam. Madam Pomfrey keltett fel, hogy Ginnie ébredezik. És ekkor kinyitotta gyönyörű barna szemeit! Ginnie! Hogy vagy?-kezdtem el félénken.-Mi történt? Nem emlékszel semmire? -kérdezgettem, hátha beugrik neki valami. Örülök neki hogy nem történt Ginnie-vel semmi komoly. Én itt virrasztottam mellette, mert szeretem őt, és soha nem hagyom ott a bajban mert ő az én párom.Figyelj Ginnie! Nem emlékszel semmi furára Roxmortsból vagy a vacsiból? Vagy csak a levél hatása volt?-kérdeztem a páromat akivel 3 napja nem beszéltem. | |
| | | Nymphadora Tonks Admin/Boszorkány/Auror
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szomb. 25 Aug. - 2:57 | |
| Játék vége! Szabad játéktér! | |
| | | Lavender Brown 6. évfolyamos diák
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szomb. 25 Aug. - 2:50 | |
| Harry Potter
Nyugodjak meg? Aludjak? Csak ennyit tud mondani? Persze, miért is vártam, hogy megért? A Ronnal kapcsolatos kérdéseimre sem válaszol. Vajon nem tudja vagy csak nem akarja megmondani, hogy Ron kit kapott? - gondoltam. - Persze. Rendben. - jelentettem ki gúnyosan, majd hátradőltem az ágyon. A fehér mennyezeten elterülő sárgás foltokat bámulva töprengtem tovább. Tényleg kit kaphatott Ron? És ha már Weasleyeknel tartok, akkor Ginny kit fog? És vajon Parvati meg Padma? Vajon már vége van az órának? Neville összehozott rajta valami értékelhetőt? - így csapongtak a gondolataim, egészen addig, amíg álomba nem szenderültek. Mikor újra kinyitottam a szememet, a szemben lévő ágy már üres volt. | |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Csüt. 23 Aug. - 8:17 | |
| Lavender Brown
Hát persze, hogy ő sem látja a rendelet értelmét. Egy DS-tagot kapott? Ezt vegyem a bizalmatlanság jelének? Vajon miért tart hülyének, mert megkérdeztem, mi van vele azon kívül, hogy fejen találta egy üveggömb? És vajon hogy érti azt, hogy bizonyos mértékben kedveli Ron-t? És az hogy úgy sem számít sokat?- Morfondíroztam magamban. Hogy akadhatott ki ennyire egy Trelawney-fan? Mitől kattant be így? Ez már ijesztő...Öhmm...Szerintem nyugodj meg, aludj egy pár órát és majd beszélgetünk. Rendben Lavender?-kérdeztem meg tőle félve. Hihetetlen. Pár kérdést tettem fel és így kiakadni?Érezne valami komolyabbat Ron iránt? Lehetetlen. Jóslástanon folyton csitította meg minden... | |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szer. 22 Aug. - 2:45 | |
| Harry Potter
Meghökkentem a kérdésáradaton, de szép sorjában próbáltam válaszolni mindegyikre. - A rendeletnek sok érelmét nem látom - bár aminek nincsen, annak kár keresni -. És egy DS tagot kaptam. - legyen elég ennyi, gondoltam. Ginnyvel ellentétben Harrynél nem éreztem, hogy túlzottan barátkozni akarna, ezért nem akartam elmondani neki. - Amúgy azon kívül, hogy majdnem betört a fejem semmi különös. - mondtam kicsit sértődötten. Csak, mert neki mindennaposak a sérülések, másnak nem kell ilyen jól kezelnie. A legelső és legkínosabb kérdését hagytam a végére. - És igen, bizonyos mértékben kedvelem Ront, bár ez már úgysem számít sokat. Ő már kapott levelet? És örült neki? Amúgy meg hiába kedveltem, mindegy is volt előtte is, mert Hermione minden idejét lefoglalja, és mellette észre sem vesz, és, és, és... - a mondta végére a hangom hisztérikussá vált, de csak ekkor vettem észre. Félve néztem Harryre és a gyanúm be is igazolódott. Megrettenve meredt rá, mintha nem tudná pontosan, mit is lát valójában. Igazából nem is tudom min akadtam ki ennyire... - gondoltam magamban szégyenkezve és megpróbáltam láthatatlanná válni. Nem sikerülhetett valami jól, mert Harry elkezdett beszélni hozzám. | |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Kedd 21 Aug. - 8:58 | |
| Lavender Brown
Szerintem felesleges volt felhozni Trelawney-t. Jé, ez a viháncoló lány tud akármit is a kviddicsről? Furcsa. Na mindegy... - Te Lavender, kedveled Ront?Mert láttam, hogy felcsillant a szemed, mikor említettem. Szerinted mi értelme van az életirányítási rendeletnek? Kit kaptál? - kérdeztem hadarva és kíváncsian. Furcsa, hogy egy Lavender-féle viháncoló lánnyal beszélgetek a szerelmi életemről...-Igen, Ron egy kicsit bénázott-mondtam teljes nyugodtsággal-nem kicsit, nagyon is. És veled mizujs azon kívűl, hogy Neville béna volt?...[i]Már csak azt nem értem, hogy miért kérdezősködik Ronról.Nem őt kapta Ron párnak, tehát miért foglalkozik vele.? na mindegy mindjárt kiderül. | |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Kedd 21 Aug. - 6:45 | |
| Harry Potter
Harry gúnyosan beszélt velem, mintha kifejezetten utálna. Vagy lenézne. Főleg most, hogy a jóslástan került szóba. Neki Trelawney professzor mindig megjósolta a halálát. Gondolom ezt nem vette jó néven. - Ebben az évben még nem jártunk eleget órára ahhoz, hogy ilyesmi szóba kerüljön. - válaszoltam én is gúnyosan. Nem hisz az egész jóslás dologban. Csak mert neki nincsen benső szeme. Na meg persze Hermione ilyen esetben rossz hatása alatt áll. De végül is mindegy. Amit előtte mondott, az sokkal jobban érdekelt. - Hm..., de ha jól tudom az őrzők nem foglalkoznak a gurkókkal. Hogy tudta feléd küldeni? És neki nem esett baja? - eközben gyorsan körbenéztem a gyengélkedőn, látom-e valahol Ront. Mindig is kedveltem. Sokkal jobban, mint Harryt. Talán ha nem jött volna a rendelet... Vagy talán majd pont a rendelet miatt fogunk közelebb kerülni egymáshoz... | |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Kedd 21 Aug. - 1:13 | |
| Lavender Brown
Vajon miért érdekel egy viháncoló "Trelaney-fan"-t az, hogy miért vagyok a gyengélkedőn, de mindegy. Hát igen, Neville néha elég béna tud lenni.- Mondtam unottan.- Hogy én hogyan kerültem ide? -ezt persze költői kérdésnek szántam és folytattam , mert Lavender válaszra nyitotta a száját.-Ron, az őrzőnk felém küldött egy gurkót, és nem vettem észre időben.- fejeztem be mesélve. Hogy kérdezhet olyat, hogy nem járok-e jóslástanra? Látott ott? Meg ki az aki nem Trelawney-függő és az órájára jár. Nekem is le kellett volna adnom harmadikban... -És kinek jósolja meg mostanában Trelawney a halálát? kérdeztem gúnyosan. | |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Hétf. 20 Aug. - 0:29 | |
| Harry Potter
Madam Pomfrey miután halkan elmondtam mi történt velem leültetett és valami pakolást adott a fejemre. Harry közben megkérdezte, hogy mit keresek én itt. - De, pont onnan jövök. Neville ráejtette a fejemre a kristálygömböt. - mondtam fásultan. Kérdő pillantására folytattam. - Leesett a jóslástan könyvem az asztal alá. Lehajoltam érte és Neville orra bukott valamiben - gondolom a szőnyegben vagy a saját lábában - kezében a jósgömbbel. Én addigra álltam volna fel a könyvemmel és a gömb pont a fejemen landolt. - hadartam el egy lélegzettel, majd hozzátettem. - És te miért nem voltál jóslástanon? Már nem jársz? És veled mi történt? | |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Vas. 19 Aug. - 8:27 | |
| Lavender Brown
Örülök neki, hogy Ginny felvállalta a gyengélkedőre kísérést. Mikor felértünk Ő viszasietett edzésre. Hülye Ron! Ennyire béna nem lehet hogy a seprűje segítségével eltaláljon egy gurkóval! - Így szitkozódtam magamban miközben Madam Pomfrey ellátott. Mikor már egy órája feküdtem fent a negyediken - Ami egyébként unalmas napoknak tűntek ilyen szempontból - egyszer csak nyílik az ajtó és M. Pomfrey segítségével jön be griffendéles évfolyamtársam: Lavender Brown. Kíváncsian néztem őt, miközben némán tűrte a javasasszony kúráját. Mikor felém nézett, őszinte kíváncsisággal megkérdeztem tőle:Hát te mit keresel itt ilyen korai órán? Neked most nem Trelawney-nál lenne a helyed? - kérdeztem, és fürkésztük tovább egymás arcát.. | |
| Tárgy: Re: Gyengélkedő Szomb. 18 Aug. - 2:55 | |
| Harry Potter
Legjobb barátnőmre, Parvatira támaszkodva haladtam le a hosszú csigalépcsőn. A fejem úgy sajgott, mintha egy fazékon keresztül basketball ütővel püfölték volna. Az a kétbalkezes, szerencsétlen Neville Longbottom az oka. De várja csak meg, amíg a kezem közé kerül. - gondoltam magamban. Persze nem lehettem igazán mérges Nevillre, hiszen baleset volt, de valakit muszáj volt hibáztatnom. És erre a célra ő tökéletesen megfelelt. Jóslástan órán levertem a könyvemet az asztalról és amíg kerestem Neville hasra esett valamiben. Persze a kezében tartott jósgömb pont a fejemen landolt és széttört rajta. Parvati egészen a negyedik emeleten lévő gyengélkedő ajtajáig kísért, onnan pedig gyorsan visszaszaladt órára. Én beléptem a gyengélkedőbe, de azt nem találtam üresen, ugyanis az osztálytársam, Harry Potter is itt vendégeskedett ezen a korai órán. Amikor beléptem felkapta a fejét, és érdeklődve nézte, miért jöttem. | |
| | | Nymphadora Tonks Admin/Boszorkány/Auror
| Tárgy: Gyengélkedő Kedd 10 Júl. - 5:40 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gyengélkedő | |
| |
| | | | Gyengélkedő | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |