Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts

Harry Potter szerepjátékos fórum

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ezeket mindenképp olvasd el!
Vezetőség
Harry Potter Staff10
Kattints mindennap!
FRPG Top Sites - Magyarország
Akiket még nem fogadtunk el...
Ide rakom azokat, akiket valamiért még nem fogadtunk el.
Chat
A hónap karaktere
Harry Potter Lavhan10
A "teremtők"
Harry Potter Hogwarts+School+of+Witchcraft+and+Wizardry Elsősorban köszönjük J.K. Rowlingnak, hogy megteremtette nekünk ezt a világot.
Aki létrehozta a fórumot:
Nymphadora Tonks.
A hirdetésünk szövegét Lavender Brown fogalmazta!
Kiemelt társoldalak
free forum

Harry Potter Z5iV7

Harry Potter Iy8inetzk97pmgse73s7

Harry Potter Szjgv

Harry Potter 35d437069ff71df9bc1e65d6e8a80893

secretofla

free forum

Roxfort Alternative

Harry Potter

Go down 
SzerzőÜzenet
Harry Potter
6. évfolyamos diák
Harry Potter

Házad : Griffendél
: Harry Potter Tumblr_kyj1n1Sd3Y1qb01d8

HarrykeBy: Ginnie
PotterBy: Ernie
PottyBy:Szú

Harry Potter Empty
TémanyitásTárgy: Harry Potter   Harry Potter Icon_minitimeKedd 14 Aug. - 8:36

MOTTÓ VAGY IDÉZET KERÜL IDE

Harry Potter

Név: Harry James Potter
Becenév: Harry
Születési hely és idő: Anglia, Godric's Hollow; 1980. 07. 31.
Nem:
Vér: Félvér
Csoport: Varázsló
Ház: Griffendél
Évfolyam: 6.
Pálcád: magyal pálca főnixtoll maggal, 12 hüvelyk, kellemesen rugalmas

I am really...

Bátor vagyok, nem keresem a bajt, általában az talál meg engem...Jószívű és kedves vagyok, ennek ellenére bármikor egy perc alatt mérges tudok lenni. Bármikor és bárhol kiállok barátaim mellett, és ízig vérig Albus Dumbledore embere vagyok!
Lelkesen állok neki bármilyen kviddicsedzésnek, hiszen a kviddics a véremben van.
Tanulni csak Hermione unszolására vagyok hajlandó nekiállni, bár Piton házi feladatait még úgyse nagyon szeretem elvégezni.
Fekete a hajam színe, és a szemem zöld, mandulavágású. A homlokomon van egy villám alakú sebhely. Nem vagyok valami magas, 170 cm mindössze. Nem vagyok se kövér (mint Dudley ) se túl vékony. Szemüveges vagyok, mint apám volt. Mikor az emberek meglátnak, mindegyik a homlokomat kezdi fürkészni de szerencsére rakoncátlan fürtjeimnek, a lényeget eltakarják.

My story

Mivel szüleim 1 éves koromban meghaltak, így nagynénémékhez kerültem, Dursleyékhez. Dudley unokatestvérem szeretett megverni, így néha félelmemben olyan dolgokat műveltem, mint az iskola tetején kötöttem ki. A mugli általános iskolában mindenki csúfolt Dudley levetett ruhái miatt, és senki nem barátkozott velem mert az unokatestvérem megtiltotta az osztálytársaimnak. Egyszer Petunia néni megnyírta a hajamat kopaszra mert már nem nagyon bírta, hogy úgy megyek haza a fodrásztól, mintha el sem mentem volna. Másnapra vissza is nőtt. 10 éves koromban rászabadítottam Dudleyra egy óriáskígyót.
11 éves koromban leveleket kaptam, amket Vernon bácsikám nem engedett elolvasni. Mikor már majdnem megőrült egy romos tengeri szigeten álló viskóba vitte a családot. Mivel éppen vihar volt Dursleyéknek eszükbe se jutott volna, hogy valaki képes eljuttatni hozzám a levelet. Pontban éjfélkor betoppant egy magát Hagridnak nevező termetes ember, és másnap reggel magával vitt az Abszol útra. Kiderült Mr. Ollivandernél, hogy Voldemorté és az én pálcám testvérek. Elsőben jó barátságot kötöttem Ron Weasley-vel és Hermione Grangerrel, bár sikerült megamra haragítanom Draco Malfoy-t. Hermionéval és Ronnal együtt mentettük meg Voldemorttól és Mógustól a bölcsek kövét. Másodikban Dobby (Malfoyék házimanója) bezáratott a szobámba, nem engedett bejutni a Roxfort expresszhe, és kis híján lelökött a seprűmről. Év végén megöltem a Titkok Kamrájában rejtőző Baziliskust. Harmadikban megmentettük Hagrid elítélt Hipogriffjét, és kersztapámat, az elítélt Sirius Blacket. Negyedikben valaki benevezett engem a Trimágus kupára és harcoltam a feltámadt Tudjukkivel.
A Privet Drive-on megtámadott engem és Dudley-t két dementor. Következő évben az SVK tanárunk miatt önvédelmi szakkört alapítottunk , amit Umbridge leleplezett.
Véleményem a mágus-házasságról: Nem túl jó ötlet, mert már így is van aki sárvérűnek meg félvérnek titulálja az embereket...

Vissza az elejére Go down

Harry Potter
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Harry Potter Will Never End - Facebook oldal
» Where we belong || Harry Potter FRPG
» Harry Potter Hungary - Facebook csoport
» Harry Potter facklub : ) - Facebook oldal
» Harry Potter Magyarország - Facebook oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Karakterek :: Elfogadott karakterek :: Varázslók :: Félvér-
Ugrás: