Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts

Harry Potter szerepjátékos fórum
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ezeket mindenképp olvasd el!
Vezetőség
Durrfarkú Szurcsók Kocsma Staff10
Kattints mindennap!
FRPG Top Sites - Magyarország
Akiket még nem fogadtunk el...
Ide rakom azokat, akiket valamiért még nem fogadtunk el.
Chat
A hónap karaktere
Durrfarkú Szurcsók Kocsma Lavhan10
A "teremtők"
Durrfarkú Szurcsók Kocsma Hogwarts+School+of+Witchcraft+and+Wizardry Elsősorban köszönjük J.K. Rowlingnak, hogy megteremtette nekünk ezt a világot.
Aki létrehozta a fórumot:
Nymphadora Tonks.
A hirdetésünk szövegét Lavender Brown fogalmazta!
Kiemelt társoldalak
free forumDurrfarkú Szurcsók Kocsma Z5iV7

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Iy8inetzk97pmgse73s7

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Szjgv


Durrfarkú Szurcsók Kocsma 35d437069ff71df9bc1e65d6e8a80893

secretofla

free forum

Roxfort Alternative 

 Durrfarkú Szurcsók Kocsma

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Nymphadora Tonks
Admin/Boszorkány/Auror
Nymphadora Tonks

Tartózkodási hely : London
Házad : Hugrabug

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimePént. 28 Szept. - 3:27

Játék vége!
Szabad játéktér!

_________________
Durrfarkú Szurcsók Kocsma Tumblr_ln4jzsw3TS1qhd14co1_500

" - Ő Nymphadora...
- Semmi Nymphadora, Remus! - tiltakozott a fiatal boszorkány. - Tonks a nevem.
- Nymphadora Tonks, aki titkolni óhajtja a keresztnevét - fejezte be Lupin.
- Te is titkolnád, ha anyád Nymphadorának keresztelt volna - dörmögte Tonks."
Vissza az elejére Go down
https://hogwarts.hungarianforum.com
Hermione Jane Granger
6. évfolyamos diák
Hermione Jane Granger

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Chrash... That was you and me
Miomami By: Kártya Weasley
Miao, Miau By: Daph
Miocskám By: Hannah
Griffendélesek Super Womane By: Ego Egér

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeSzomb. 22 Szept. - 0:42

Boldog Születésnapot

Az egész olyan volt mint egy szürreális álom, amelybe belecsöppentem. A világ amelyet eddig ismertem fordult velem egyet és az alkohol mámoron keresztül szemlélve mindent, annyira kétértelműnek tűntek a dolgok. Semmi sem az volt, aminek első pillantásra látszott, vagy amire az ember az első pillanatban gondolt. Szöget ütött a fejemben egy teljesen értelmes gondolat, amely megmagyarázta számomra az egész kialakult helyzetet. Hiszen hogyan is ihatnám le magam úgy, hogy közben megszökök az iskola területéről?! Sehogyan sem...
Az orromba lassan befurakodott egy illat, amely elködösítette az elmémet. Egy erőteljes férfias kölni illata, de nem abból az orrfacsaró fajtából. Kellemes bódulatomban lehunyt szemmel élveztem ahogy az illat gazdájának tulajdona az ajkaimat simogatja. Ez a csók merőben más volt, mint amiket eddig kaptam, bár csak két összehasonlítási alapom volt, most azonban nem tudtam erre gondolni. A köd amely az elmémre ereszkedett csak megerősítette az előbbi gondolatmenetemet. Elaludtam a klub helységünkben.
Távolról valahonnan a bódító illat alól mintha egy kérdést hallottam volna, de már annyira kimerült voltam, hogy nem éreztem képesnek magamat arra, hogy felnyissam a szemeimet és megkérdezzem mit szeretne. Nem értettem a kérdést, elmém egyre inkább zuhant a feketeségbe, mígnem tudatosult bennem, hogy a hátamon fekszek. Reflexszerűen fordultam az oldalamra, magammal húzva valamit, ami a párnám lehetett. Ráfeküdve békésen készültem átengedni magamat az álomnak, amikor szöget ütött egy tény a fejemben.
- Boldog születésnapot... - motyogtam saját magamnak, miközben egy könnycsepp indult útjára az arcomon, majd már egy másik boldogabb álomvilágba csöppentem.

//Ginny, Charlie köszönöm, minden pillanatát imádtam I love you //
Vissza az elejére Go down
Charlie Weasley
Admin/Varázsló/Sárkánykutató
Charlie Weasley

Házad : Griffendél

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeCsüt. 20 Szept. - 21:51

♠ Meglepetés Kisasszony és Hugica ♠


Hermione válasza után beállt a csönd. Valahogy éreztem azt az apró feszültséget rajta, ahogy próbálja visszatartani a könnyeit. Mert láttam rajta, ismerem ezt a tekintetet, kétségbeesett és olyan mint ha nem találná a helyét. A megoldást. A válaszából megértem ki a kirendeltje. Ha ennyire utálja... és ha belegondolok, hogy miket hallottam Rontól róla, akkor egyértelműen csak a Malfoy gyerek lehet. Vagy mást is számításba kellene venni? Nem hiszem.. vagyis nem tudom, nem járok már vagy hat éve lassan a Roxfortba.
De a hirtelen ránk zuhant csönd akkor is nyomasztó. Ginny néha megmoccan talán, és az óra ketyegése a falon egyre erőteljesebben kezd kattogni. Tik, tak. Tik, tak. Mint ha sürgetni akarná az eseményeket, hogy történjen valami. A véleményem a minisztériumról még mindig ugyanaz. Nem kellett volna ezt a korlátozást meghozni, az alapvető emberi, személyi jogokat megsérti. Ahogy a lányt figyelem, azon kezdek gondolkozni, hogy is segíthetnék. De épp itt a baj, én nem tudok segíteni. Kevés vagyok ehhez. Egyedül. Ha az egész angol nemzet lázadna, talán nem lenne hasztalan. Így pedig marad a bosszankodás, a tétlenség állapota. Nyomasztó tud lenni.
Ahogy felegyenesedni készülök, azonban ez a lassú, eseménytelen állapot egyből megváltozik. Mio kétségbeesett hangja cseng a fülemben, és reagálni sem nagyon van időm semmire. Egyrészt meg tudom érteni, hogy nem akar egyedül maradni, másrészt pedig meglep a hirtelen reakciója. A meglepetés erejétől talán nem tudom megtartani magam és a lányra zuhanok, ahogy ő a pólómnál fogva megránt. Annyi lélekjelenlétem van csak az egészhez, hogy az esést kézzel tompítsam és ne nyomjam össze a lányt. Próbálok megmoccanni, de az agyam egyből lefagy, ahogy észreveszem, hogy nem csak estünk egy nagyot, de még rosszul is estünk. Tiltakozásképpen és meglepettségemben a szemeim elkerekednek. Hátráláson kezdek gondolkozni, de Mio nem hogy még elhúzódna zavartan, de a csók nem szakad meg, épp ellenkezőleg. Lehunyja a szemeit és az én ajkaimat ízlelgeti. Érzem benne a bizonytalanságot, az akarást. És egy pillanatra ez megbódít. Viszonzom a csókot, majd mint valami villámcsapás, tudatosul bennem a valóság. Hé ember, mit csinálsz? Elhúzódok tőle egy pillanatra és csak némán meredek rá. Nem tudom hova tenni a dolgot. De muszáj lesz megerőltetnem magam, hogy ezt a helyzetet tisztázhassam. Nem szeretem a meglepetéseket.
- Ez... mi volt? -suttogom magam elé. Az kellene csak, hogy Ginny is felébredjen, és tanúja legyen ennek a furcsa helyzetnek, ami kicsit sem félreérthetetlen.

_________________
Vissza az elejére Go down
Hermione Jane Granger
6. évfolyamos diák
Hermione Jane Granger

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Chrash... That was you and me
Miomami By: Kártya Weasley
Miao, Miau By: Daph
Miocskám By: Hannah
Griffendélesek Super Womane By: Ego Egér

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeCsüt. 20 Szept. - 21:06

Édes Charlie és Alvó Ginny

Abban egészen biztos vagyok, hogy nem fogom megengedni neki hogy csaj egy újjal is hozzányúljon Csámpáshoz vagy akár pálcát emeljen emeljen rá. Ő igazi hogy kijárós macska és tökéletesen tud magára vigyázni de akkor sem fogom kiszolgáltatni egy gonosz mágiával átitatott birtokon, annak lakóinak kénye kedve szerint. De egyáltalán még is mire gondolok én?! Eszem ágában sincs annak a kúriának a közelébe menni még akkor sem ha vontató kötéllel vagy lánccal akarnak kényszeríteni. Még az Imperiust is képes lennék legyőzni ha arról van szó, hogy a szabadságomat akarják elvenni tőlem.
- Kááár. - motyogtam Ginny válaszát hallva miszerint csak zuhanyzó van. Meglehet a tulajdonos is gondolt arra, hogy egy két spicces vendége esetleg fürödni akar, akkor ha megcsúszik igen könnyen belefulladhat a kádba, tehát az életveszély elkerülése végett egyszerűen a zuhanyzó mellett döntött. Nem hibáztathattam érte, elvégre ki akarná hogy a takarítás nyomán valaki egy hullát találjon a tusolóban... mellesleg szoktak itt egyáltalán naponta takarítani, vagy csak hetente egyszer?
- A Görényhez Charlie, érted? A mardekáros görényhez! - mondtam és az ajkamba kellett harapnom, hogy ne zokogjak fel hangosan a jövőre gondolva. Eszem ágában sem volt szerelmes nélkül házasodni... mit szerelem! Ha legalább vonzódnék hozzá talán képes lennék kinyögni egy igent, de mivel egyenesen taszít, erre tökéletesen képtelennek érzem magamat és nem csak most de elkövetkező életemben bármikor!
- Jó éjt. - sóhajtottam Ginnynek, amikor háttal nekünk fogta magát és elvonult aludni. Ahogy a szoba csendje rámzuhant úgy éreztem, hogy lassan igazán beleőrülök a helyzetbe. Nem akartam semmiképpen sem egyedül maradni a szoba csendjében, mert az alvásra még képtelennek éreztem magamat, akkor pedig egészen biztosan csak a várható szörnyűségekre tudnék gondolni, ezt pedig mindenképpen el akartam kerülni. Ennek fényében érthető tehát hogy amikor Charlie félig felállt szinte pánik szerűen vetődtem utána.
- Ne kérlek, nem akarok egyedül maradni! - mondtam gyorsan felállva, hogy utána kaphassak, a szoba azonban a következő percben fordult velem egyet én pedig szorosan markolva Charlie pólóját visszahanyatlottam az ágyamra, ezúttal fekvő helyzetben. Felnézve az arcára, szembetaláltam magamat azokkal a hihetetlenül kék szemekkel. Sokkal sötétebbek voltak, mint bármilyen kék tekintet amit eddig láttam, olyan volt mint a viharos tenger. Majd némi késéssel azt is megértettem miért tágultak olyan nagyra, azok a sötét kék szemek. Az esés következtében ajkaink éppen találkoztak, amikor a következő pillanatban lehunytam a szemeimet.
Vissza az elejére Go down
Charlie Weasley
Admin/Varázsló/Sárkánykutató
Charlie Weasley

Házad : Griffendél

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeCsüt. 20 Szept. - 20:38

♠ A két spiccesnek ♠


Úgy hiszem elég nagy probléma már az önmagában, hogy ide jöttek kocsmázni, jó alaposan berúgtak és még egy rakás idegen srácot is a nyakukba állítottak. Csak remélni tudom, hogy a gyerek eléggé megértette a nyomatékosítást és békén hagyja a húgom. Ginnyt ismerve viszont bármi lehetséges. Kicsit ma este benne csalódtam, azt gondoltam nem lesz ugyanolyan kis keverőgép, mint a mai tinilányok többsége, akik egyik pasi után kezdenek ki a másikkal. De ez az ő dolga. Mégis rajtam fogják leverni az estét, ha kiderül mik történtek. Ami a helyzetet súlyosbítja, hogy a suli alatt jöttek ide ki. És pont engem fognak ki, hogy tegyek rendet. Na majd a kocsmárost is előveszem, hogy ennyi alkoholt engedett nekik. Nem ebben állapodtunk meg vele sem. Bár nem tudom, hogy az ikrek mit intézkedtek, rég voltam idehaza.
Szó nélkül ülök le mellé az ágyra, és a válaszát hallgatom. Nos igen, sokak életét biztos megkeseríti az a rendelet, nem mindegy kivel éli le az ember a mindennapjait. Én még ugyan nem kaptam meg semmiféle levelet, de ha rossz a jelöltem, akkor visszamegyek Romániába. Ott már román állampolgárnak is számítok, nem toloncolhatnak ide vissza. Épp ezért nem is idegeskedek smemit ezen.
- Hát igen, a kikötés. Kihez kell menned? - nézek rá kicsit félszegen Miora, csak akkor lesek a fürdő felé, mikor az ajtónyitódást hallok. Ginny végzett, most már sokkal jobb színben is van, mint eddig volt. Remek.De mint ha kicsit morcis lenne. Biztos mert a szórakozását megszakítottam.
- Jó éjszakát. - szólok oda neki, mikor nagy dúldúlva elmormogja ő is, megcsóválom a fejem és megint a barátnőjére pillantok.
- Szükséged van még valamire? Ha kell valami, akkor a szomszéd szobában megtaláltok. - feltápászkodok mellőle, de még két kézzel az ágyon támaszkodok, úgy lesek rá.

_________________
Vissza az elejére Go down
Ginny Weasley
5. évfolyamos diák
Ginny Weasley

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Live While We're Young ♥️

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Tumblr_lx3ghdO3h61r25wxfo6_250

Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginny-Minny by Susan Bones
Ginus by Susan Bones
Gintonik by Daphne Greengrass
Ginka by Draco Malfoy

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 6:04

~ Miss. Aggódó és Mr. Kíváncsiskodó ~

- De nem kopaszra. Hanem öm... vállig érőre.- mutattam a vállamra ami igazából a fülem volt. Annyira elvoltam tévedve , hogy azt se tudtam melyik világon vagyok. Miért nem teszi le végre Miót ? Engem zavar ahogy ott ölelgeti... Charlie meg úgy bánik velem mint egy pisissel. Nem vagy az apám , hogy elküldj fürödni. Kiabálnám legszívesebben de annyira fáradt voltam , hogy nem tudtam és nem is akartam erre pazarolni energiámat.
Így hát bementem a fürdőbe és becsuktam magam után az ajtót. Levetkőztem és letusoltam. Közben Mió kiabált be hozzám.
- Ha kád lenne! A tusolóba meg nem sűrűn fogsz belefulladni.-kiabáltam ki. Őszintén szólva féltékeny voltam Mióra.. Az én bátyám van velünk mégis őrá figyel... Mindegy ... ejtve vagyok. Megszoktam , hogy lepasszolnak. Hm... Mi lenne ha bezárnám az ajtót , és kimásznék az ablakon ? Ginny te mióta lettél ilyen lázadó ?
Bezártam az ajtót , majd hallgatóztam. Hát persze ! A rendelet... Sóhajtottam egyet majd az ablakhoz mentem és kinéztem. Eléggé messze van a föld. Megláttam egy baglyot és magamhoz hívtam. A gatyám zsebében találtam egy ceruzát és egy darabka papírt. Gyors írtam egy üzenetet . Ginny Weasley --> Roxfort , ezt írtam a papírra hátoldalára pedig , hogy Louis.
Mivel feltűnően sokat ültem a fürdőszobába kimentem. Közben észrevettem , hogy Mió és Charlie az ágyon ülnek és mélyen belemerültek témájukba.
-Jó éjt.- köszöntem mogorván a két tubicának és befeküdtem az ágyamba . De először elvettem a pálcámat.
Vissza az elejére Go down
Hermione Jane Granger
6. évfolyamos diák
Hermione Jane Granger

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Chrash... That was you and me
Miomami By: Kártya Weasley
Miao, Miau By: Daph
Miocskám By: Hannah
Griffendélesek Super Womane By: Ego Egér

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 5:14

~Mr. Sárkány és Miss. Nyuszi~

Nem tudtam hova tart az életem. Azt sem tudtam, hogy mondjam meg Ronnak mi a helyzet. Fogalmam sem volt mit mondjak anyukáméknak. Ja... és fogalmam sem volt róla hogy ki és milyen indíttatásból csókolt meg a könyvtárban. Csak azt tudom, hogy gyengéd, de követelőző csók volt amit igen is élveztem, függetlenül attól hogy nem tudom kitől kaptam. És mivel van elég zűr az életemben most el is határozom, hogy nem is akarom megtudni, hogy kitől származott.
Kuncogva figyeltem Ginny ügyetlenkedését, amely ha nem is nagyon de legalább egy kicsit jobb kedvre derített. Olyan volt mint ha a szomszédunkban lakó 5éves kislányt, Lilannát figyelném, aki éppen a kutyusával játszik a kertben. Ő szokott így csúszni mászni Füles után, amikor én vigyázok rá. Egy zabálnivaló kis szőke angyalka, meseszép kék szemekkel. Egyre valamikor Malfoy is lehetett olyan picike és aranyos... nem ez kizárt. Pici egész biztosan volt, de aranyos, az soha a büdös életben.
- Ha belefulladsz a kádba, szól nekem is. - nyögtem Ginnyre nézve, amikor Charlie elküldte fürdeni. Tényleg nem is lenne egy rossz ötlet, megfojthatnám Malfoyt, egy kanál vízben... vagy egy serlegben. Elvégre ott van rá a reggeli, az ebéd és a vacsora, bármelyik alkalom megtenné. Ahogy azonban Charlie elindult velem, elvonta a figyelmemet a gondolataimról hogy egyenesen tudjak menni.
- Lassabban hepehupás a szőnyeg. - morogtam, ahogy agysejtemet arra koncentráltam, hogy képes legyek eljutni a szoba másik felében lévő ágyig, anélkül, hogy orra esnék, vagy hogy belerúgnék Ginnybe, aki valamit nyuszit kapott el. Én is szerettem volna Nyuszit de Csámpás féltékeny lenne rá.
- Egy Görényt. - közöltem és erre a gondolatra szöget ütött a fejemben, hogy Csámpás csak és kizárólag friss ételeket eszik... mihez fog kezdeni egy felfújt görénnyel, aki ráadásul még a házból is ki akarja majd tiltani? Vagy én mihez kezdek majd?
Vissza az elejére Go down
Charlie Weasley
Admin/Varázsló/Sárkánykutató
Charlie Weasley

Házad : Griffendél

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 5:01

♣ Mis Világfájdalmas, és Kopaszok gyöngye ♣


Ha már ez az este nem alakult a tervek szerint, és totálisan a fejére áll, annyi vigaszom legalább akadt, hogy a helyzet közel sem megoldhatatlan. Nyugtázva figyelem, ahogy Ginny leül és elfekszik, minden féle hányást imitáló grimasz nélkül. Akkor ezek szerint nem jár táncot a gyomra, és talán nyugis lesz az este. Ahogy talán megjelenik egy reményfoszlány, úgy figyelek arra is oda, hogy Mio a kérdésemre mit válaszol. Egy pillanatra átfut a fejemben a rendelet gondolata. Érdekes mód én még ugyan nem kaptam semmi levelet, hogy el kellene vennem valakit, ami persze sosem fog megtörténni. De hallottam már a dologról és teljesen felháborít. Mégis mi az isten joga van a Minisztériumnak az emberi szabadság jogait bekorlátozni? Mert nincs hozzá, ekkora hatalmuk nem lehet. De akkor valószínűleg ez állhat a dolgok mögött, pont őt mégis mi késztetné rá, hogy igyon? Ráadásul ennyit. Kicsit szorosabban tartom most már mert az állandó egy helyben ácsorgástól elzsibbad a kezem.
Ginnyre lesek egyből amint felpattan. Azt a nézését ismerem... túlságosan is. Most valami őrült dolgot fog csinálni, és nem is tippelek rosszul.
- Meg ne próbáld húgi, nem fogod tudni visszanöveszteni a hajad. Hidd el próbáltam, mikor anyu megkopasztott a loboncomtól. És... nézz a lábad elé. - ez utóbbit már egykedvűen mondom, mint akit a sok hülyeség mostanra fárasztott le. Előhúzom a pálcám és egy intéssel magamhoz invitálom Ginny pálcáját.
- Mosakodj meg és feküdj le. - pirítok rá határozottabban, közben elindulok a másik ágy felé, hogy Hermionét is lerakhassam.
- Rossz alanyt kaptál? -kérdezem tőle halkabban ahogy leültetem az ágyra.
Vissza az elejére Go down
Ginny Weasley
5. évfolyamos diák
Ginny Weasley

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Live While We're Young ♥️

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Tumblr_lx3ghdO3h61r25wxfo6_250

Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginny-Minny by Susan Bones
Ginus by Susan Bones
Gintonik by Daphne Greengrass
Ginka by Draco Malfoy

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 4:07

~ Mr. és Mrs. Romantikának ~

Mikor Charlie segített az ágyra kerülni nagyon jó érzés fogott el. Olyan megnyugtató érzés mint mikor anya ölel át. Biztonság érzet. Mió szorosan kapaszkodott Charlieba gondolom nem merte elengedni , mert fél , hogy orra esik mint én. Elkezdtem ezen nevetni mire elért az agyamig bátyám kérdése.
- Én nagyon jól érzem magam . Még nincs hányingerem. - mondtam miközben hátradőltem a kényelmes ágyba. Majd éreztem , hogy hív a természet. Így hát gyorsan felálltam majd olyan gyorsan is rogytam le a földre.
Olyan viccesnek tűnt minden innen lentről. A hatalmas fiú testvér ahogy tartja a kába Miót aki tisztára anyásan viselkedik. Anyám gondolatól megijedtem. Mi lesz ha megtudja ezt a kiruccanást ? Mi lesz ha McGalagony megtudja... Mi lesz ha... Harry megtudja , hogy egy idegennel csókolóztam ??? Közben kezem a hajamhoz tévedt és egy fura ötlet jutott eszembe. Mi lenne ha rövid hajat vágatnék magamnak ? Mi lenne ha most rögtön megcsinálnám itt és most. Felálltam négykézlábra és elindultam a fürdő fele. A pálcám után kutattam amit nem találtam meg zsebembe ezért Charliehoz fordultam.
- Charlie , nem tudod merre van a pálcám ?- formáltam meg nehezen a szavakat.- Levágnám a hajamat...- mondtam nevetgélve . ollót formálva ujjaimmal és elkezdtem megmutatni milyen rövidre vágnám. Majd megkapaszkodva az ajtófélfába sikerült felállnom és megláttam az ágyon a pálcámat.
- Hííí meg is van!- örültem meg neki és elkezdtem szökdécselni mint egy 5 éves . Közben megbotlottam és elestem.
- Hoppá , fogtam egy nyuszmuszt. - mondtam kislányosan.
Vissza az elejére Go down
Hermione Jane Granger
6. évfolyamos diák
Hermione Jane Granger

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Chrash... That was you and me
Miomami By: Kártya Weasley
Miao, Miau By: Daph
Miocskám By: Hannah
Griffendélesek Super Womane By: Ego Egér

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 3:39

~OviApu és Hipp Hopp jön Vukk.. vagy Hukk~

Az a hosszú folyosó, nagyon hasonlított a Roxforti folyosókra, és egy pillanatra megállt a szívverésem is, hogy a következő sarok mögül McGalagony professzor fog előugrani, de ez nem következett be. Hála istennek, mert az ihszem abban az esetben versenyre kelhettünk volna egymással, hogy kit visz el előbb az infarktus, engem Ginnyt vagy a professzor asszonyt. Esetleg Charliet, bár aki sárkányokkal dolgozik, az nem lehet valami szívbajos alak. Sárkányok... rohadj meg Malfoy egyedül a te hibát, hogy most itt tartok. Hiszen én sosem lennék képes így lerészegedni! Még soha nem ittam erősebbet a vajsörnél, vagy a szilveszteri pezsgőnél és abból is mindig csak egy fél pohárral. Erre most egy Londoni lebujban kötöttem ki részeg a legjobb barátnőmmel aki beszámíthatatlan.
- Hogy hogy érzem magam? Te ezt most komolyan megkérdezted?! - pillantottam Charliera miközben még mindig masszívan kapaszkodtam a vörös hajú férfi nyakába. Féltem, hogyha elengedem, akkor elterülök a padlón és nem valószínű, hogy képes lennék magamtól felkelni. Arról nem is beszélve, hogy mennyire kínos lenne ez az egész, ami már alapban így is kellemetlen.
- Pokolian érzem magam. Elhagyva, kizsákmányolva, és eladva. - foglaltam össze tömören három szóban azt ami odáig juttatott, hogy hallgassak a húgára és leigyam magamat. Elhagyva éreztem magamat, mert amint Ron megtudja, hogy Malfoyhoz kell feleségül mennem faképnél hagy. Kizsákmányolva éreztem magamat, mert valami idegen idióta a Roxfortban úgy gondolta remek ötlet álmomban megcsókolni! És mindenek felett eladva éreztem magamat a nyavalyás minisztériumi rendelet miatt.
Vissza az elejére Go down
Charlie Weasley
Admin/Varázsló/Sárkánykutató
Charlie Weasley

Házad : Griffendél

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 3:28

♣ Kikérem magamnak kisasszonynak és a kidőlt mint a zsák krumpli leányzónak ♣Tökéletesen pontosan tudom mi zajlik ilyenkor egy részeg fejében. Mindent megtenne csak azt nem amire kérik vagy kényszerítik. Márpedig Ginny egy makacs kis hétszentség, aki nem fogja csak úgy hagyni egy szó nélkül, hogy felrángassam az emeletre és még ágyba is parancsoljam. Így jó szorosan fogom amíg a lépcső felé terelem, közben áldom az eget, hogy Hermione nem ellenkezik fele annyira sem. De a folyosón már megkönnyebbülök. Ginnynek egy irányba van csak szabad útja, az is a szobák felé vezet, nagyszerű! Közben persze nem felejtettem el, Mio mégis mivel kért számon. Nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni egy anyu féle megnyilvánulást. Sajnos...
- Parancsolj. - Ginnynek eleget teszek, amint a szoba elé érünk, és máris nyitom az ajtót. Bizonyára már az összes fent lévő vendég minket átkoz, hogy mit hőzöng a húgi.
- Kicsit halkabban. - előre eresztem, ő meg egyből kidől ahogy belép a szobába. Kicsit most úgy érzem magam mint egy óvóbácsi. Hermionét sem ereszthetem el, nem tudom mennyire labilis a helyzete de elég görcsösen tud kapaszkodni a nyakamba. Így Ginnyt úgy ahogy felszedem a földről és az ágyhoz terelem, leültetem.
- Hogy érzitek magatokat? Nincs hányingeretek? - ez most kicsit aggódó feelingesen hangzik, de jobb megkérdezni mint a végeredményt szemügyre venni. Azt hiszem van is ilyen bogyó nálam, de csak egy darab.
Vissza az elejére Go down
Ginny Weasley
5. évfolyamos diák
Ginny Weasley

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Live While We're Young ♥️

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Tumblr_lx3ghdO3h61r25wxfo6_250

Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginny-Minny by Susan Bones
Ginus by Susan Bones
Gintonik by Daphne Greengrass
Ginka by Draco Malfoy

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 3:09

~ Elraboltál a pasimtól bácsinak , és Kikérem Magamnak Mollysan lánykának ~

- Nem kértünk semmilyen szívességet tőled.-kuncogtam bele a fülébe. Majd mint egy elkapott madárka próbáltam kijutni bátyám szorításából kevés sikerrel. - De hát még el sem kértem a bagoly címét...-valami nagyon viccesnek tűnt a bagoly címbe mert elkezdtem hangosan nevetni.
Közben Louis fele néztem és mutattam egy ilyen : " Call me! " jelet. Remélem érti a jelet és meg is fogadja mert kár lenne veszve hagyni ezt a komoly kapcsolatot.
-Hermione megérte eljönni mi ? Azt hiszem elfelejtetted a gondjaidat...- mondtam miközben a nyelvem megakadt kétszer háromszor. Mintha nyelvtörőt mondanék : Öt görög török gördülő görög. hogy is van ? Egyáltalán nem voltam jó a nyelvtörőkbe.
- Naa.. Charlia marlie elengedhetnél.-kérleltem bátyámtól miközben felfelé próbált minket húzni , kevés sikerrel.
Hangos volt az egész folyosó az én segítség kérésemtől és az " Ezt nem teheteddel!" . A folyosón végig énekeltem persze hamisan és jó hangosan. A Can You Dance Like a Hippogriffet.Mondtunk a magunkát meg minden de Charlie nem tágított fel vitt minket az egyik szobába. Mikor beértünk elengedett és mentem felmondták a lábaim a szolgálatot így kidőltem mint egy fa.
- Hipp Hopp dőlt Ginny...- mondtam nevetve továbbiakban pedig ezt énekelve.
Vissza az elejére Go down
Hermione Jane Granger
6. évfolyamos diák
Hermione Jane Granger

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Chrash... That was you and me
Miomami By: Kártya Weasley
Miao, Miau By: Daph
Miocskám By: Hannah
Griffendélesek Super Womane By: Ego Egér

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 2:52

~Ginny és Charlie, avagy Kikérem Magamnak, olyan Molly Weasleyen!~

Ahogy felfogtam, hogy Ginny legidősebb bátyja áll az asztalunk előtt, pislogtam egyet, majd még egyet, de mivel nem vált köddé, vagy változott egy vendéggé esetleg egy pincérré, tartottam tőle, hogy nem hallucinálok. Ami egyet jelentett azzal, hogy bekövetkezett az, amitől a lehető legjobban féltem; lebuktunk, rajtakaptak minket és még sok szinonimát tudtam volna mondani, de valamiért egy sem jutott az eszembe. Azt mindenesetre felfogtam, hogy velem Ginny, Charlie jelenlététől függetlenül is halál nyugodtan csókolózik azzal a Louis... Mouse, vagy milyen nevű figurával. Az alkohol jelentősen befolyásolja a név memóriámat, ami nagyon rossz dolog. Ez is a te hibád Malfoy!
- Charlie Weasley, még is mit képzelsz ki vagyok én hogy ilyeneket feltételezel rólam?! - pattantam fel az asztaltól paradicsom vörös fejjel, ahogy meghallottam a szavait. Még hogy én úgy viselkedek mint valami... mint valami könnyűvérű lotyó?! Hiszen azon kívül hogy egy kicsit többet ittam a kelleténél semmit sem csináltam, hogy van képe engem ilyesmivel gyanúsítani, pont engem?!! Amilyen hirtelen pattantam fel azonban, pont olyan hirtelen csüccsentem is vissza, mert elvesztettem az egyensúlyomat. Arcomat a kezembe temettem, és elkezdtem szépen sorba venni a Malfoy család összes ősét, de a jelenlegi élők sem maradtak ki a gondolatban átkozódásból.
- Az egyetlen szívesség, amit tehetnél nekem az Azkabanban juttatna. - motyogtam szinte csak magamnak, miközben Charlie megragadta a derekamat hogy felsegítsen, én pedig átkaroltam karommal a nyakát, hogy valamennyire egyensúlyban tartsam magamat. Vagy abban nem is de legalább egyenesben, amíg fel nem érünk valahova az emeletre.
Vissza az elejére Go down
Charlie Weasley
Admin/Varázsló/Sárkánykutató
Charlie Weasley

Házad : Griffendél

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 2:33

♣ A hikkelőnek és a csókhercegnőnek ♣
Jobban szemügyre véve a két lányt egyik sem józanabb a másiknál. Csak tudnám mi az ördögnek kell itt, ilyenkor és ilyen állapotba inni magukat. Biztos van oka, ha Ginny befolyásolhatóbb is, Hermionéből nem néztem volna ki, hogy egyszer egy ilyen helyen fogunk összefutni. Teljesen abszurd.
- Nem, nincs nyugi. Úgy viselkedtek mint két könnyűvérű lotyó. - eddig próbáltam magam nyugtatni, hogy majd valahogy lesz, aztán elsimítjuk a dolgot, de a kölyök smárolós húzása végképp kihoz a sodromból.
- Öcsi, a poharaddal csókolózz! - vetek a srácra egy lenéző ne kekeckedj velem mert megjárod nézést, aztán Ginnyt ragadom meg a karjánál fogva és lerántom a székről. Persze csak hirtelenjébe de nem fájdalmasan, mégis elfeledkeztem arról, hogy részegen egyensúlyban maradni bonyolult dolog, nekem is szaltózik, én meg nem győzöm megfogni. De sikerül.
- Nem ülünk le sehova, indulunk. - Bourne felé intek és pénzt halászok elő.
- Kifizetném az italt és szállást vennék ki. - nincs jobb ötletem, mint hogy itt helyrepofozzam a lányokat, mielőtt visszakerülnek a suliba. Ahhoz nekem sincs kedvem, hogy otthon hallgassam velük együtt a szentbeszédet anyutól.
- Már van kivéve szoba. - adja le a fülest Bourne, mire én csak a maga részéről csúsztatok oda annyi pénzt amennyit kell, aztán Ginnyt tartva Hermionét is felnyalábolom a derekánál mert nem úgy látom, hogy a helyzet magaslatán lenne, elindulok velük az emelet felé.
- Ugye tudjátok, hogy szívességet teszek nektek.
Vissza az elejére Go down
Ginny Weasley
5. évfolyamos diák
Ginny Weasley

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Live While We're Young ♥️

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Tumblr_lx3ghdO3h61r25wxfo6_250

Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginny-Minny by Susan Bones
Ginus by Susan Bones
Gintonik by Daphne Greengrass
Ginka by Draco Malfoy

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 1:47

~ Mr. Hikk és Miss. Pirulkának ~

Mikor Charlie odalépett a mi asztalunkhoz és a nevemen szólított megfagyott bennem a vér. Köpni nyelni nem tudott meglepődéstől , hogy minket suli időben itt talál. Falfehér arccal lehámoztam Louis karját a vállamról és közben Charliera néztem. Látni lehetett rajta , hogy csalódott bennünk és ha nem mondjuk el miért is vagyunk itt nagy bajba kerülünk. Ettől tartott Mió is , hogy valaki elkap minket és a szívem legmélyén én is féltem. Jobban szemügyre véve Charlie arcát igazán nevetségesnek találtam. Olyan volt mint egy mérges sárkány. Hangos nevetésben törtem ki.
-Nyugiii van...hikk...- mondtam kuncogva bátyámnak. Aki kérdőn nézett rám én pedig még jobban elkezdtem nevetni. Mió is elkezdett valamin nevetni , gondolom ugyanazon mint én.
Louis és barátai kérdőn néztek ránk én pedig visszabújtam a karja alá. Majd odahajolt hozzám és megcsókolt. Charlie vetett véget ennek a gyönyörű pillanatnak mégpedig avval ,hogy leszedte Louist rólam.
- Ezt miért kellet ?-förmedtem rá Charliera. Remélem semmire nem fogok emlékezni a mai napból és csak egy komoly fejfájás fog emlékeztetni a mai napra. Remélem Louis se fog keresni engem és akkor el is felejthetjük ezt az estét. Amit a legjobban remélek , hogy Charlie nem fogja elmondani a szüleinknek mert akkor én nagy bajba leszek.
- Leülsz hozzánk ? Vagy...- kérdeztem barátságosan testvéremtől , már amennyire tudtam beszélni mert nem voltam épp a legjózanabb formámba.
Vissza az elejére Go down
Hermione Jane Granger
6. évfolyamos diák
Hermione Jane Granger

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Chrash... That was you and me
Miomami By: Kártya Weasley
Miao, Miau By: Daph
Miocskám By: Hannah
Griffendélesek Super Womane By: Ego Egér

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 1:18

~Éljenek a Weselyek~

Most azonban úgy tűnt, hogy a lehető legtöbb berendezési tárgy teljesen és tökéletesen figyelmen kívül hagyja bármi nemű kérésemet. A lámpa elsétált az ajtó csapódás, pedig fülsértően hatott rám, annak ellenére, hogy volt egy bizonyos alapzaj. Úgy éreztem, hogy ha ezt az estét megúszom bármiféle maradandó nyom nélkül, legyen az emlék, vagy akár valami más, akkor soha a büdös életben többet nem iszok egy korty alkoholt sem. És ha még is történne valami... na... nos akkor nem tudom hogy mit csinálhatnék, hiszen nem tudom mi történhetne.Bár a legjobb ami esetleg megtörténhetne, hogy nem teszek semmi zavarba ejtőt és holnap amikor felébredek nem emlékszem majd semmire sem.
- Ahha... asszem. - válaszoltam Ginny kérdésére egy kicsit kuncogva. Nem tudnám megmondani hogy hirtelen mit találtam ennyire viccesnek, de az alsó ajkamba kellett harapnom, hogy ne nevessek fel hangosan. Meglehet azt találtam olyan viccesnek, hogy Ginny haja a csókolózásokat követően kezdett egy szénaboglyára hasonlítani. Vagy egy madárfészekre, attól függ honnan nézzük a dolgokat. Én úgy döntöttem, hogy szemből veszem szemügyre, de nem sok időm maradt rá, mert a következő pillanatban megéreztem, hogy a mellettem ülő srác végig simít az arcomon. Éreztem, hogy kissé elpirulok, és a szám is kiszáradt, tehát belekortyoltam a poharamba. Azonban alig nyeltem le a folyadékot hirtelen egy vörös hajú alak bukkant fel az asztalunk mellett és a hangja ijesztően ismerős volt. Felnézve az arcára, a szemeim hatalmasra tágultak.
- Charlie... hikk?! - kérdeztem, majd kaptam a szám elé a kezemet, mert az arckifejezését látva, erősen rám tört a nevethetnék, holott úgy láttam ő közel sem találja ennyire viccesnek a kialakult helyzetet. Sőt semennyire sem találja viccesnek.
Vissza az elejére Go down
Charlie Weasley
Admin/Varázsló/Sárkánykutató
Charlie Weasley

Házad : Griffendél

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeVas. 9 Szept. - 1:08

♣ A kacsalábon forgó helyiség alkoholdézsmálóinak ♣Te jó ég, mikor jártam én utoljára Londonban... Londolban? Nem csak ott, az Odúban is, sőt egész Angliát nagy ívben elkerültem az elmúlt egy évben. Talán utoljára akkor járhattam mégis itt, mikor Voldemort meghalt, vagy a legutolsó nyaraláson. Mert hiába is a megnyugvás, hogy a Halálfalók felhagytak a varázsvilág leigázásának tervével, hisz vezetőjük sincs. De az élet ugyanúgy ment tovább. Vissza kellett mennem Romániába hamarosan, hisz szükség volt rám. Ott akár egy emberhiány is erősen megérződik, a sárkányok megszokták, hogy ki a gondozójuk, mást nem is igazán engednek a közelükbe.
Hogy mégis miért jöttem haza? Hiányzott már a családom. Gondoltam meglepem őket. Anyu már jó kosztos ebéddel várt, nem is szabadultam míg meg nem kóstoltam minden ételt amit az asztalon találtam. Aztán kellemes meglepetésként ért, hogy a szobám érintetlenül ugyanúgy volt ahogy hagytam. Jó érzés, hogy a magánszférám nem háborgatják, esetleg ha bejöttek varázslattal portalanítani. De nem időztem sokat. Úgy gondoltam inkább feltérképezem Londont, és azokat a helyeket, amik lassan már törzshelynek számítanak. a Durrfarkú Szurcsók kocsma maradt a végére. Még ezt a helyet Billel találtuk meg, de az ikrek is elég hamar ideszoktak. Példás hagyományörökítés, elégtelen példamutatás a kicsiknek. De most mit kell félteni őket? Az ikrek az egyedüliek, akik gyakorlatilag minden helyzetben feltalálják magukat.
Belépve a helyiségbe elégedett mosollyal nyugtázom, szinte semmi sem változott. Leveszem a kabátot, idebent már úgyis kezd melegem lenni. Bourne már messziről int, én pedig a pulthoz lépek.
- Szép jó estét. A szokásosat. - megeresztek felé egy vigyort, ő pedig máris kitölti nekem az italt. A jó öreg Bourne. Lassan ez a hely Weasley törzshelynek minősül, annyian járunk ide. és a tulaj csak örül ennek. Elveszem a poharat, mert közben már kinéztem magamnak egy helyet. A legjobb, csöndes, sarokban van és nyugodtan nézelődhetek bármi féle zavarás nélkül. De a tervem nem válik be. Ahogy elhaladok a hosszú pult mellett, fiatal kölykök röhögése vonja el a figyelmem, és egy vörös hajzuhatag....
- Ginny? - megrökönyödött hanglejtéssel pillantok a húgomra. A tekintete elárulja már messziről, hogy nem a józanabbik fajtából van. Fogalmam sincs, mégis mit keresnek itt, suli van.
- Nem a... - Roxfortban kellene lenned? Lett volna a kérdés, mikor megismerem a szomszédos barátnőjét is.
- Hermione? - na róla végképp nem gondoltam, hogy itt fogok összefutni velük. Mégis mi a fészkes fenét vannak itt? Ha nem tudnak valami épeszű magyarázatot kitalálni, akkor gondban vannak. Bár nem mint ha olyan szigorú lennék, sajnos a hugica nagyon jól tudja, hogy elég csak szépen néznie.
Vissza az elejére Go down
Ginny Weasley
5. évfolyamos diák
Ginny Weasley

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Live While We're Young ♥️

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Tumblr_lx3ghdO3h61r25wxfo6_250

Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginny-Minny by Susan Bones
Ginus by Susan Bones
Gintonik by Daphne Greengrass
Ginka by Draco Malfoy

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeSzomb. 8 Szept. - 23:26

~ Nem hiszem el leánykának ~

A csók után Louis vállára hajtottam fejem mert úgy éreztem , hogy menten elájulok . Túl sokat ittam és ezt meg is érezte a szervezetem. Mintha háborút folytatna a májam és az elfogyasztott alkohol. Seprűn ülő halálfalók és aurorok harca megy végbe az testemben. Az agyam mint a egy hatalmas mágus próbál rendet tenni a vitatkozó ovisok közt ,kevés sikerrel. Muszáj lesz 2 órán belül egy ágyba kerülnöm mert ha nem én itt leszek rosszul és vihetnek a Szent Mungóba. Ami persze nem lesz jó mert anyámék megtudják ezt a kis kiruccanást és nem csak magamat keverem bajba hanem Miót is és az ikreket. McGalagony meg olyan büntetést adna amiért szégyenbe hoztuk , hogy jobb lenne ha Azkabanba küldenének minket. Nagy erőfeszítésbe telt , hogy kinyissam a szememet. Az egész szoba forgott és úgy éreztem menten elájulok. Ránéztem Mióra aki az egyik fiú vállán pihentette fejét. Azt hiszem Alfonznak hívták...vagy Marknak ? Nem tom'.
- Mió , jól vagy ?- aggódva kérdeztem barátnőmtől bár még abban sem voltam biztos , hogy én jól vagyok-e hát akkor Ő. Körbe néztem , az öregek a sarokból eltűntek helyettük fiatal boszorkányok és varázslók ültek ott és nagyban nevettek valamin. A másik asztalnál egy dupla randi ment végbe. A levegőben érződött ,hogy a mai estén sok pia elfogyott. Az asztalra nézve megláttam a sok poharat , meg számoltam és kiderült , hogy már 30 pohár alkoholos italt fogyasztottunk el. A pult fele néztem ahol már nem az öreg Bourne szolgálta ki a vendégeket hanem egy sokkal fiatalabb nő.
Az ajtót néztem pár percig amikor hirtelen belépett egy új vendég. A titokzatos vendégen hosszú kabát volt fején pedig kapucni. Arcát eltakarta így csak akkor tudtam meg ki az új jövevény mikor levette kabátját. Mikor megláttam kit rejt falfehér lettem és búvóhely után néztem. Charlie volt az , vörös haja elárulta őt. Nincs sok vörös hajzuhataggal rendelkező férfi Londonban. Megijedtem féltem attól mi lesz ha meglát. Vajon beárul a szüleinknek ? Remélem nem vesz észre és gyors tovább áll. De nem így volt , kért egy italt és elindult a szabad asztalokhoz . Persze neki a sarokba kellet ülnie így hát elhaladt mellettünk...
Vissza az elejére Go down
Hermione Jane Granger
6. évfolyamos diák
Hermione Jane Granger

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Chrash... That was you and me
Miomami By: Kártya Weasley
Miao, Miau By: Daph
Miocskám By: Hannah
Griffendélesek Super Womane By: Ego Egér

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeSzomb. 8 Szept. - 22:53

~Az alkohol áldásos hatásai~

Nem bíztam benne, hogy újat tudott volna mondani, ezért sem kérdeztem meg. Mellesleg mivel fogalmam sem volt róla, hogy kicsókolt meg, nem kellett bűntudatot sem éreznem. Hiszen akárki is volt az, nem vagyok belé szerelmes és a házassági rendelet nyomán nem is randevúzhatok vele, hiszen ott van számára is a kijelölt párja, akit feleségül kell vennie majd, előbb vagy utóbb. Az teljesen már kérdés, hogy a többiek szemében, nekem még nem jött meg a levelem, ami nem oszt nem szoroz, mert így sem úgy sem fogok hozzámenni senkihez sem.
- Fogalmam sincs. - válaszoltam őszintén Ginny feltett kérdésére, és ahogy megadtam a választ egyre jobban úgy éreztem, hogy nem is akarom tudni. Akárki is volt az, jobb ha nem szerezek róla tudomást, hogy esetleg tetszem valakinek, elvégre már okból nem igazán szokták az embert csókolgatni. Bánatomban felhajtottam a kezemben lévő pohár tartalmát, és nem kellett sokáig várnom, mert már jött is a következő adag.
- Támogatom. - jegyeztem meg azonban ahogy Ginnyre vetült a tekintetem, egy kicsit mintha... huhh mintha kettő lett volna belőle. Itt ijedtem meg igazán, elvégre ez csak és kizárólag akkor történhet meg, hogyha viccből kiszórt magára egy klónozó bűbájt. Vagy a másik lehetőség, hogy többet ittam a kelleténél... uramisten, hiszen én még sosem voltam részeg! Alig fogtam fel ezt a gondolatot, csatlakozott hozzánk Ginny csókpartnere és annak két barátja, akik egyenest mellém ültek le és az egyikük, azt hiszem valami Bertold, Arnold, Rudolf... valami ilyesmi vidáman karolt át és rendelt nekünk egy-egy pohár Lángnyelv Whiskyt. Óvatosan hámoztam le magamról a karjait a kissé víg kedélyű barátságos úriembernek, a kihozott whiskyt azonban megittam. Addig ők a nevem felől érdeklődtek.
- Hermione. - válaszoltam, amire a barna hajú a jobb oldalamról megjegyezte, hogy a mitológiából én pedig csak sután bólintottam. Mindig is tudtam, hogy a nevem egy régi mitológiai név, de hát anya imádta a történelmi dolgokat. Kómásan döntöttem fejemet a fiú vállára, mert a helység forogni kezdett. Pedig hogy könyörögtem a lámpának, hogy ne sétáljon el.
Vissza az elejére Go down
Ginny Weasley
5. évfolyamos diák
Ginny Weasley

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Live While We're Young ♥️

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Tumblr_lx3ghdO3h61r25wxfo6_250

Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginny-Minny by Susan Bones
Ginus by Susan Bones
Gintonik by Daphne Greengrass
Ginka by Draco Malfoy

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeSzomb. 8 Szept. - 22:26

~ Miss. Berúgtamnak ~

Kortyolgattuk italunkat majd azon kezdtem el gondolkodni , hogy ki lehet a harmadik srác. Azt csak nem teheti , hogy végig csókolja az összes fiút Roxfortban. Picit fura lenne és a végén nagy balhé kerekedne ki. A lányok biztos nem hagynák szó nélkül Miónak ezt a kis felderítését.
- Most mi lesz ? Úgyértem , hogy fogod kideríteni ki a titkozatos 3. ?- kérdeztem két korty közt.
De éreztem , hogy nyelvem összegabalyodik beszéd közben. Már a fejembe szált az ital. Nehéz lesz így visszamenni Roxfortba. Mi lenne ha itt aludnánk és csak holnap korán reggel indulnánk. Jó ötletnek tűnik , és lehet , hogy Miónak is tetszene. Elvégre nem a legjobb ötlet , hogy ittasan hopponáljunk.
-Mi lenne ha itt maradnánk éjszakára és csak korán reggel mennénk haza ?- ajánlottam fel Miónak. Mert én nem lettem volna képes a hopponálásra. Abban is biztos voltam , hogy ha megint a köldökömnél fogva húzna ami így lenne egyből kidobnám a taccsot ami elárulna minket. Intettem Bournek , hogy hozhatja a következő kört. Pár perc múlva meg is jött a frissen töltött italainkkal . Megkérdeztem Bournetől itt maradhatnánk-e éjszakára , aki beleegyezett. Az öreg gyors arrébb ment és mi megint felhajtottuk italainkat.
Egyre hülyébb gondolatok keringtek fejembe és éreztem még egy kör ital és engem a padlóról kell felkanalazni. Míg én a padlót tanulmányoztam idegenek ültek le mellénk. Mikor felnéztem a jóképű varázslókat pillantottam meg magunk körül. Mint kiderült a varázslót akivel csókolóztam Louisnak hívják és 19 éves. A barátai nevére már nem emlékszem pedig pár perce mutatkoztak be. Szegény Mió ha akarna se tudna megszökni mivel a két másik varázsló közt ül. A fiúknak már nem volt italuk ezért kértek maguknak. De nem akármit Lángnyelv Whiskeyt és nekünk is kértek. Bourne féltve adta nekem és Miónak oda a poharat . Gondolom félt attól mi lesz ha megtudják a bátyáim , hogy több alkohollal szolgált ki. Belekortyoltam az italomba. Mintha lángolna a torkom miközben csúszott lefele. Eléggé fura volt elsőre de több korty után annyira megszoktam , hogy már nagyon is ízlett.
Egyszer csak azon kaptam magam , hogy Louissal csókolózunk. Már fogalmam sem volt , hogy hol lehetek kivagyok mivagyok. Csak annyit tudtam , hogy berúgtam .
Vissza az elejére Go down
Hermione Jane Granger
6. évfolyamos diák
Hermione Jane Granger

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Chrash... That was you and me
Miomami By: Kártya Weasley
Miao, Miau By: Daph
Miocskám By: Hannah
Griffendélesek Super Womane By: Ego Egér

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeSzomb. 8 Szept. - 8:46

~Ginny Iszákos Weasley~

Figyeltem ahogy Ginny diszkréten jelzett a pultosnak, aki nem sokkal később megjelent két újabb pohárral a kezében, ezekben azonban nem ugyanaz az ital volt, amelyet eddig fogyasztottunk. Ezt már a kék színről is meg tudtam állapítani és kíváncsi voltam, hogy Ginny még is ezúttal mit szándékozik megitatni velem. Ahogy a pohár elém került és a férfi távozott meg akartam kérdezni Ginnytől, hogy mi van benne, ő azonban nem hagyott rá lehetőséget. Mivel azért voltunk itt, hogy Ginny felvidítson úgy éreztem ennyit megtehetek érte, tehát vele együtt felhajtottam a pohár tartalmát. Ízre nagyon finom volt, tehát semmiféle problémát nem okozott, hogy eltüntessem az egész pohárral.
- Hm... ez finom. - jegyeztem meg bár azért a hanghordozásom elárulta, hogy nem vagyok rá kíváncsi, hogy miből készült. Volt néhány étel is ami rettenetesen jól néz ki és ízre is finom, amikor azonban megtudom, hogy miből készült, vagy mit tettek még bele, úgy döntök, hogy soha a büdös életben többet nem eszek majd belőle. Ez az italokra is igaz, tehát jobb az édes tudatlanság azt hiszem, most az egyszer legalább is.
- Az hiszem igen. - biccentettem egy apró vállvonás kíséretében, és igyekeztem nem a gondokra koncentrálni, amelyek jelenleg fent álltak az életemben. Bár annyira elkeseredetten azért nem akartam felejteni, hogy esetleg megengedjem Ginnynek, hogy a fiúk csatlakozzanak hozzánk, vagy esetleg mi hozzájuk. Utóbbiba egészen biztosan nem mennék bele, az már persze más kérdés, hogy mi lenne a helyzet, ha ők ülnének ide. Amelyik egyik sem megy számomra túl messzire, végül is maradhatnának. Meg akartam kérdezni Ginnyt, hogy szerinte hogyan deríthetném ki, ki csókolt meg, de végül elvetettem a dolgot. Mit tudna javasolni, amire még nem gondoltam ezzel kapcsolatban?
Vissza az elejére Go down
Ginny Weasley
5. évfolyamos diák
Ginny Weasley

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Live While We're Young ♥️

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Tumblr_lx3ghdO3h61r25wxfo6_250

Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginny-Minny by Susan Bones
Ginus by Susan Bones
Gintonik by Daphne Greengrass
Ginka by Draco Malfoy

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimeSzomb. 8 Szept. - 0:24

~ Könyvtárban alvó leánynak~

Miónak egyből leesett , hogy mi történt a mosdóban. De ha azt vesszük semmi se történt. Csak csókolóztunk ez meg annyira nem nagy bűn. Harry is csókolózott már más kivel , szóval akár én is megtehetem nem ? Mondjuk Ő a kirendelt párom de akkor is. Úgy éreztem eljött az idő , hogy végre elkezdődjön az este. Intettem Bourne úrnak , hogy hozhatja a másik féle italt. A másik kedvencem egy olyan ital amibe már alkoholt is tesznek. Közben azon gondolkodtam mit csinálhat vajon Harry meg Ron ? Biztos húzzák a lóbőrt. Holnap szombat szóval senki se veszi észre ha picit másnaposok leszünk. Ülhetünk bent a csöndes klubbhelységben ami ilyenkor kiürül mert lemennek Roxmortsba vagy a Tóhoz.
Nem kell napfény közelébe se mennünk és a kajálni meg letudunk menni. Csak az buktathat le minket ha Ron és Harry csőbe húzza a tervemet a semmittevésről .
Remélem Miónak se lesz valami fontos dolga mert ez az este után holnap azt se fogja tudni merre van. Na meg is érkezett a finom italunk. Megköszöntem Bournek aki hamar távozott majd ránéztem barátnőmre.
- Hát akkor FENÉKIG!- mondtam magasba emelt kézzel majd egy húzásra megittam a poharam tartalmát. Mint mindig megint nagyon finom volt. Ugyan nem lehet összehasonlítani a Lángnyelv Whiskeyyel de azért eléggé finom volt. Ránéztem Mióra aki elég fura arcot vágott miután beleivott az innivalójába. Szegény nem ízlett neki , vagy csak elsőre nem ?
- Nem ízlik ? Szerintem pedig tök jó. Persze nem olyan mint a Lángnyelv Whiskey de azért jó.- nevetve néztem fel a poharamból és megint a másik asztalra vándorolt tekintetem ahol a varázsló ült.
A férfi intett fejével , hogy menjek oda de én csak megráztam a fejemet , hogy nem kívánok csatlakozni. Elkeseredett pillantással nézett rám , majd Hermione fele bicentettem és leesett neki mi a helyzet.
-Na jöhet egy újabb kör ?- kérdeztem bizakodóan Miótól és már intettem is Bournek , hogy hozhatja a következőt. Nem telt bele 5 percbe már ott volt a finom italunk. Megfogtam sajátomat és egyből le is csaptam. Olyan jól esett. Úgy láttam Miónak is bejött mert már nem vágott fura pofákat hozzá és már ő kérte a következő kört.
Sokat ihattunk de nekem még nem szállt a fejembe..Mión azért már kezdett meglátszani .
Vissza az elejére Go down
Hermione Jane Granger
6. évfolyamos diák
Hermione Jane Granger

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Chrash... That was you and me
Miomami By: Kártya Weasley
Miao, Miau By: Daph
Miocskám By: Hannah
Griffendélesek Super Womane By: Ego Egér

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimePént. 7 Szept. - 23:40

~A Kis Túlélő Kis Megcsalója~

Nem mintha örökké titokban akartam volna tartani a dolgot, elvégre feltett szándékomban állt kideríteni hogy ki csókolt meg, akkor a könyvtárban amíg aludtam. De leginkább azt akartam megtudni, hogy ha már megcsókolt miért nem várta meg, amíg felébredek és megtudom, hogy ő volt az? Miért kellett csak úgy eltűnnie? Ráadásul először azt hittem, hogy talán Ron volt, az ő csókja viszont egyáltalán nem volt összehasonlítható annak az idegennek a csókját. Roné gyengéd volt, bár igen csak ügyetlen, legalább is én úgy éreztem.
- Elaludtam a könyvtárba és valaki -Valaki aki nem Ron volt- megcsókolt. De mire felébredtem eltűnt, tehát kész rejtély... - nyögtem Ginnynek, amikor újra megjelent az előbbi férfi két másik teli pohárral amiben ugyanaz a jó ízű meleg ital volt, amit elsőre is kaptunk. Ezúttal egy barátságos mosoly kíséretében biccentettem neki köszönetem jeléül. Bár én magam is odamentem volna a pulthoz később, ha újra megszomjazok, ezt a beszélgetést azonban nem szívesen szakítottam volna félbe, még annak ellenére sem, hogy Ginny igen feltűnően nem tudta levenni a szemét a szomszédos asztalnál ülő varázslókról.
- Persze, menj csak. - legyintettem, amikor felállt és inkább oda sem nézve beleittam a poharamba, majd a kezeimre támasztottam az államat. Mély sóhaj kíséretében meg kellett állapítanom, hogy egyszerűen szerencsétlen vagyok. Mégsem csókolhatom végig a Roxfort teljes fiú állományát, hogy megtudjam ki volt az aki csak úgy megcsókolt. Arról nem is beszélve, hogy eszem ágában sem lenne egyik mardekáros közelébe sem menni, bár őket rögtön ki is húzhatom a listámról, elvégre a közelembe sem jönnének, nem hogy megcsókoljanak. Öröm az ürömben ahogy mondani szokták.
- Ahha persze, nem hinném, hogy annyian álltak volna sorba a szája előtt. - böktem a szomszéd asztal felé, ahova akkor érkezett vissza a srác is, aki Ginny után távozott. Azért én sem vagyok hülye, és nem igazán érdekelt, hogy a többi fiú felém fordult az asztaluktól. Helyette inkább ismételten kiürítettem a poharamat. A helységben pedig mintha egyre melegebb lett volna, bár meglehet ezt csak Ginny kis közjátékának tudható be.
Vissza az elejére Go down
Ginny Weasley
5. évfolyamos diák
Ginny Weasley

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Live While We're Young ♥️

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Tumblr_lx3ghdO3h61r25wxfo6_250

Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginny-Minny by Susan Bones
Ginus by Susan Bones
Gintonik by Daphne Greengrass
Ginka by Draco Malfoy

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimePént. 7 Szept. - 23:22

~ Hm.. ez mégis jó Kisasszonynak ~

Míg Mió félve kortyolt bele az italába én addig a másik asztalnál ülő varázslókat tanulmányoztam. Az egyik varázsló észrevette , hogy őket pécézem és elmondta a barátainak akik hátra is fordultak . Elmosolyodtak amitől zavarba jöttem és lenéztem a poharamra. Kis idő múlva azon kaptam magam , hogy megint azt a jóképű varázslót nézem. Közben azt hallgattam Mió mit mondd.
Már három jelölt is van ? Ki lehet a harmadik ? Azt tudom , hogy van Draco meg Ron. Vajon miért nem mondta el eddig ? Talán titkos ...vagy talán ismerem.
- Már három is van ?? Na és ki a harmadik ?- elhatároztam , hogy már nem a varázslót fogom bámulni hanem teljes erőmből Mióra fogok koncentrálni. De ez nem jött össze mert mindig oda oda néztem az asztaluk fele. Úgy láttam , hogy felkeltettem az érdeklődését az ifjú varázslónak mert engem bámult. Hirtelen felálltam a helyemről , és elindultam a mosdó fele ami az asztaluk irányában volt.
- Mindjárt jövök.- odaszóltam Miónak.
Elindultam a mosdó fele és közben elhaladtam az asztal mellet. Az ifjú varázsló felállt és utánam jött a mosdóba. Ott elkezdtünk beszélgetni majd elcsattant egy csók is. Olyan negyed óra múlva hagytuk el a mosdót. Én megigazítottam a ruhámat és visszaültem Mióhoz.
- Bocs , hogy ilyen sokáig tartott. Sor volt.- mondtam kuncogva majd teljes figyelmemet a barátnőmre szenteltem.
Vissza az elejére Go down
Hermione Jane Granger
6. évfolyamos diák
Hermione Jane Granger

Tartózkodási hely : Roxfort
Házad : Griffendél
: Chrash... That was you and me
Miomami By: Kártya Weasley
Miao, Miau By: Daph
Miocskám By: Hannah
Griffendélesek Super Womane By: Ego Egér

Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitimePént. 7 Szept. - 21:46

~Kis Hamis Hölgyemény~

A hideg futkosott a hátamon erre a lehetőségre, így hálát adtam az istennek, hogy a köpenyemet magammal hoztam, mert bár a kapucnija alatt nem bujkálhatok örökké annyira időre azért talán elég lesz, hogy kijussunk innen, ha szorul a hurok és felbukkan egy ismerős. Mindazonáltal nagyon reménykedtem benne, hogy ez nem fog megtörténni, hiszen a büntetés nélkül is éppen elég elfoglaltságom van, mert másokkal ellentétben én rendesen szeretnék felkészülni az év végi vizsgákra.
- Remek, tehát a két pojáca. - morogtam az orrom alatt, elraktározva az információt, hogy alkalomadtán számon kérjem azt a két idiótát, hogy hogy képzelik ezt. Ha ez valaha is, még csak véletlenül is Ron tudomására jut abból vérfürdő lesz. És amikor megtudja, hogy én nem csak tudtam erről, de még el is jöttem Ginnyvel... soha többet nem áll majd velem szóba. Persze csak akkor ha már nem veszünk össze akkor, amikor megtudja, hogy a kirendelt párom Malfoy, akihez feleségül kell mennem és erről szem szóltam neki egy szót sem. Meg arról sem, hogy valaki megcsókolt a könyvtárban, amikor elaludtam. Édes istenem, annyi titkot tudok, hogy azok szépen lassan megrágnak és amikor végeztek majd kiköpnek. Ginny szavaira összehúzott szemöldökkel méregettem a poharam tartalmát, de látva, hogy neki semmi baja nem lett az elfogyasztása után, én is belekortyoltam és legnagyobb meglepetésemre nagyon finom volt. A pohár tartalmának felé el is tüntettem néhány korty alatt.
- Ez tényleg finom. - jegyeztem meg mintegy mellékesen, és ezzel elárultam, hogy nem nagyon bíztam kedvező jelzőben a kétes italt illetően. Bár ezt az arcomról is leolvashatta, ahogy először a poharat figyeltem, elvégre elég jól ismert ahhoz, hogy sejtse mi járhat a fejemben.
- Ginny, jelenleg nekem úgy néz ki három is megkeseríti az életemet, nem kell még egy. - jegyeztem meg füstölögve és hogy mást ne mondjak lehajtottam a poharamban lévő maradék folyadékot is, amely kellemesen felmelegített. Csak a poharat letéve jöttem rá, hogy Ginnynek fogalma sem lehet ki a harmadik, mert nem említettem neki a könyvtárban történt furcsa kis eseményt. Szuper...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Durrfarkú Szurcsók Kocsma Empty
TémanyitásTárgy: Re: Durrfarkú Szurcsók Kocsma   Durrfarkú Szurcsók Kocsma Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Durrfarkú Szurcsók Kocsma
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Varázsvilág :: London-
Ugrás: