Angel B. Darling
| Tárgy: Angel B. Darling Kedd 11 Dec. - 9:52 | |
| Jó vagyok, de nem egy angyal, követek el bűnt, de nem vagyok ördög. Csak egy kislány vagyok a nagyvilágban, aki próbál találni valakit, akit szerethet. Angel B. Darling
Név: Angel Blue Darling Becenév: Angel, Angie, B, Blue Születési hely és idő: Anglia,London; 1980-Február-14 Átváltozási idő:- Nem: nő Vér: aranyvérű Csoport: boszorkány Ház: Mardekár Évfolyam: 6. évfolyam Pálcád: 14 cm/Rózsafa/Főnixtoll
I am really... Ami minden embernek első látásra eszébe jutna Angel Darlingról az, hogy csöndes kedves és érzékeny. De csak addig a végzetes pontig amíg meg nem ismerik. Angel Darling egy szeszélyes kiszámíthatatlan vadóc, akit eddig senkinek nem sikerült megszelídíteni. Ellentmondásos ember. Egyik pillanatban önfeledten nevet a következőben pedig tombolni kezd, mint a hurrikán. Egyfelől az igaz szerelmet keresi másfelől pedig ész nélkül bonyolódik bele az első futó kapcsolatba ami elé kerül. Imádja a fotózást az, írást, a zenét, a könyveket. Egyszóval mindent ami művészet. A hosszú sétákat, a vizet a tengert, a napsütést, a nevetést, a vidámságot. Sok apró dolog tudja boldoggá tenni. Még ha csak egy kis időre is. Ez lenne Angel Darling. Egy szeszélyes, édes kislány. Ez lennék én.
My story Meséld el nekünk életed történetét a kezdetektől mostanáig. Mindenről tudni szeretnénk, minden fontos eseményről, melyek befolyásolták a karaktered és hozzájárultak a mostani viselkedéséhez. Legalább 400 szó kell legyen de az csak jobb, ha több.
| |
|