Ezeket mindenképp olvasd el! | |
Vezetőség | |
Kattints mindennap! |
|
Akiket még nem fogadtunk el... | Ide rakom azokat, akiket valamiért még nem fogadtunk el.
|
A "teremtők" |
Elsősorban köszönjük J.K. Rowlingnak, hogy megteremtette nekünk ezt a világot.
Aki létrehozta a fórumot: Nymphadora Tonks.
A hirdetésünk szövegét Lavender Brown fogalmazta! |
Kiemelt társoldalak | |
|
| Folyosó | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Nymphadora Tonks Admin/Boszorkány/Auror
| Tárgy: Re: Folyosó Szer. 5 Szept. - 6:05 | |
| Játék vége! Szabad játéktér! | |
| | | Harry Potter 6. évfolyamos diák
HarrykeBy: Ginnie
PotterBy: Ernie
PottyBy:Szú
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosó Kedd 4 Szept. - 6:34 | |
| Draco Malfoy
Hogy képzeli már megint, hogy sárvérűnek és vérárulóknak tituláljon bárkit is?! Ahhoz meg még inkább pimaszság és nagyképűség kell, hogy bárkinek a szellemi képességeit kritizálja?Mordon kinézett az ajtaján. Mintha Draco arcán egy kellemetlen eseménynek szánt fintort látnék. Lehet hogy nem bírja annyira Mordont?Talán a negyedikes emlékei miatt? Vagy netán az apja miatt van vele rosszban?Mikor Mordon visszament a szobájába, elégedett mosollyal nyugtáztam, majd így szóltam gúnyosan Dracohoz.-Mi van Malfoy? Csak nem idegesít Mordon? Vagy talány félsz tőle?-kezdtem belejönni és mivel láttam, hogy Draconak torkára forrt a szó, folytattam- -Most hogy nincsenek itt a cimboráid, és Mordon professzor is bármikor kijöhet, nem is olyan nagy a szád, Malfoy. Mi?-És mielőtt Draco Malfoy bármi gonoszat is válaszolhatott volna, nem vártam meg, hanem inkább elindultam az üvegházak felé Gyógynövénytan órára. | |
| | | Draco Malfoy 6. évfolyamos diák
| Tárgy: ... Hétf. 27 Aug. - 1:39 | |
| Harry Potter
Ennek a hülyének tényleg elment az esze vagy csak meg játsza?! Szerintem az előbbi. Szóba se hoztam neki a hülye kis barátait. Nem értem mit kell itt kiabálnia a folyosó közepén. Na persze, hiszen a kis túlélőnek mindent szabad! Akkor hívja magára az emberek figyelmét, amikor Ő akarja. Én mindig mondtam, hogy nem normális, még sem akartak nekem hinni. - Honnan veszed Potter, hogy valaha is szóba állnék a nyavalyás barátaiddal. Még ennyi eszed sincs?! - kiabáltam az arcába. - Engem nem érdekelnek se Weasleyék se a kis sárvérű barátnőd... Na ne már! Pont Mordonnak kellett kinéznie. Semmi hangulatom nincs arra, hogy megint engem szívasson a semmiért. Ha idejön és megint elkezd velem kötözködni kinyírom Pottert. Nem is értem, hogy lehet valaki ennyire szánalmas, mint Ő. Griffendélesek... igazából mind ugyanolyan... - Várj csak Potter! Akkor tényleg nem kaptál levelet? - kérdeztem jó hangosan, hogy mindenki hallja. Nem is tudom, mikor volt utoljára ennyi gúny a hangomban, mikor a drága kis ragyafejjel beszélgettem. Újra nyeregben érzem magam. Láttam, hogy egyre többen össze néznek és Potterre mutogatnak. Egy gúnyos mosoly terült szét az arcomon. Remélem most egy jó ideig Ő lesz a téma a suliba és a közelembe se jönnek mások ezzel a szerencsétlen levél ügyel. Bár nem hiszem, hogy annyian megmernének szólítani, hála Merlinnek! | |
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosó Hétf. 27 Aug. - 0:27 | |
| Draco Malfoy
A számra merem venni az apádat, miután megtámadott.Hol is van most? Börtönben?-Kérdeztem gúnyosan kihangsúlyozva az utolsó szót. Biztos most is magában Weasley-éket illetve Granger-éket gúnyolja! Hová süllyedhet még? És ha jóban vagyok Ronnal, Ginnyvel, Freddel, Hermionéval és a többiekkel? Ők nem nézik le azt akinek nincs családja, pénze vagy éppen muglik közt nő fel! És ha még egyszer meghallom, hogy gúnyolódsz a barátaimmal, olyan átkokat fogok rajtad kipróbálni amiket álmodban sem gondoltál volna arra, hogy léteznek. -Mondtam elfúló hangon. És most... - Indultam tovább, de meg kellett álnom mert ez a kétszínű Malfoy követett.-...Dolgom van, úgyhogy szállj le rólam is.- Kiáltottam rá dühösen. A körülöttünk állók nem értették mi folyik itt. Azt gondolta, ha most beszélget velem, azzal minden megoldódol? Több év sérelmei? Na nehogy már! Még végén elröhögöm magam! És attól, mert beszélgetsz velem, vagy, Ginnyvel, vagy Ronnal, vagy Hermionéval, attól nem leszünk jobb viszonyban! Megértetted?-Üvöltöttem most már, de úgy hogy még Mordon és Vector professzor is kidugta fejét, megnézni mi folyik itt. | |
| Tárgy: ... Pént. 24 Aug. - 0:35 | |
| Harry Potter
Nem gondoltam volna, hogy Potternek ennyi esze sincs. Tényleg azt képzelte, hogy majd én, egy Malfoy hallgatni fogok egy olyan kis senkire, mint Ő. Kezd lesüllyedni a Weasleyk szintjére. Vagy már réges régóta ott van. - Hogy mered a szádra venni az én apámat?! – kiáltottam rá. Nem gondolhatja komolyan, hogy ezt hagyom. Mit képzel magáról ez a griffendéles. Bizonyosan csak féltékeny, hogy nekem van családom. Bár, egyszer azt hallottam még régebben, hogy Ő Weasleyéket tartja a családjának. Mikor ezt elmeséltem a többieknek, mindenki csak röhögni tudott rajta. A szerencsétlen kis Potty a nála szerencsétlenebb Weasleykre támaszkodik. De azt is eltudnám képzelni, hogy fordítva van. Weasleyékből elég sok mindent kitudok nézni… - Hah! Szóval te még nem kaptad meg a leveledet? Komolyan? Pont Neked nem érkezett még meg? – kérdeztem tőle gúnyosan, majd elkezdtem kacagni. - Pont a szegény kis túlélőt hagyták ki?! Hova süllyed még a Minisztérium!!
| |
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosó Szer. 22 Aug. - 1:05 | |
| Draco Malfoy
Mit érdekel az téged, hogy kiről kérdezek? És ne nevezz senkit sárvérűnek, te aljas. Ugyanolyan vagy mint az apád. Felfuvalkodott vagy és ezen semmi nem változtat. És mi van akkor ha megkérdezem tőle, hogy hol vannak a gorillái? Érdekel és kész. Azt hiszed megijedek tőled, csak mert beképzelt griffendélesnek nevezel? Azt hiszi megijedek egy nagyképű mardekárostól? Meg, hogy a zöld-ezüst jobb mint a piros-arany? Hogy képzeli ezt? Egyébként pedig nem vagyok szerencsétlen, csak lehet, hogy később adták fel! - csattantam rá ingerülten Malfoyra. Csak te lehetsz ilyen hülye, hogy mert nem kapta meg a levelét, lenézd... | |
| Tárgy: ... Kedd 21 Aug. - 8:59 | |
| Harry Potter
Ha nem ismerném Pottert, még azt hinném, hogy féltékeny a haverjaimra. Bár nem nagyon hiszem, hogy egy griffendéles olyan szoros barátságot akarna kötni egy mardekárossal. De ha azt nézzük vannak még csodák... - A saját barátaid már nem is elég jók neked, hogy az enyéim felől érdeklődsz? Mit fog ehhez szólni a véráruló Weasley és a kis sárvérű Granger barátnőd?! - vágtam neki vissza gúnyosan. Lehet, hogy most nincs itt senki, de akkor sem fogom hagyni, hogy lealázzon engem egy ilyen felfuvalkodott, beképzelt griffendéles. - Nem hiszem, hogy sok közöd lenne hozzá, inkább menj és játszadozz tovább a kis barátaiddal. -mondtam neki félvállról. Mit érdekelné ezt, hogy milyen volt egy Sötét Varázslatok Kivédése óra. Nem vagyok képes lesüllyedni erre a szintre, hogy Potternek magyarázzam milyen egy rendes tanítási óra. Gondolom ő is valamelyik órájáról jön vagy pont megy egyre. - Ha lenne némi eszed ragyafej tudnád, hogy már mindenki megkapta a levelét. Aki nem, az csak szimplán szerencsétlen. - mondtam neki komoran. -De ahogy észre veszem te is. | |
| Tárgy: Re: Második emeleti folyosó Kedd 21 Aug. - 8:06 | |
| Ez hogy lehet, hogy mindig Malfoyba botlok? Bármikor találkozunk a kastéa lyban, próbál megalázni a gorillái, és a Parkinson lány előtt. Egyszerűen ki nem állhatom Malfoy-t mióta elsőben kigúnyolta Ron-t, másodikban pedig Hermioné-t... Miközben ezen gondolkoztam, észrevettem nincs ott vele a 3 testőre. Meg is jegyeztem gúnyosan: - Mi van Malfoy? Hol hagytad a gorilláidat és a viháncoló Parkinson lányt? Malfoy-t ritkán látni ilyen korán ezen az emeleten, szerintem valami rosszban sántikálhat... Hát te meg mit keresel itt Malfoy? Megint valami rosszban sántikálsz?-Aztán eszembe jutott egy érdekesebb téma: Megkaptad már az értesítőt kivel kell leélned az életedet?-Aztán eszembe jutott egy érdekesebb téma: Megkaptad már az értesítőt kivel kell leélned az életedet?- kérdeztem félig ne vetve félig komoran... | |
| Tárgy: ... Kedd 21 Aug. - 4:24 | |
| Harry Potter
Sose gondoltam volna, hogy egyszer még visszasírom valamelyik régi Sötét Varázslatok Kivédése tanárunkat. Egyikért se rajongtam túlzottan, de Mordon. Ő egyszerűen elviselhetetlen. Mindent lát, mindenhol ott van. Semmit nem tehet az ember anélkül, hogy ez az ex-auror ne lenne ott. Nem is értem, hogy Dumbledore hogy engedhette meg, hogy megint ez tanítson. Jó hát igaz ami igaz, nem Ő volt az aki minket tanított, de hát akkor is. Mindenki tudja, hogy teljesen elment az esze. Csak még egy Potter imádó tanárunk lett... Egyszer kellett egy mondatomba beleszőni Pottert és már látom is magam előtt. Itt jön velem szembe ez a beképzelt ragyafej. Biztos Dumbledorenál volt, a kis mindenki kedvence. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs közönségem, ilyen Crak meg Monstro vagy esetleg Pansy. Ők legalább mindig röhögnek ha mondok valami hülyeséget Potternek vagy mikor csak egyszerűen jól esik szekálni valamivel. Nem is értem, hogy most hol lehetnek, mindig mindenhova jönnek velem. Biztos megint csak tömik magukat, ahogy ők szokták. | |
| | | Nymphadora Tonks Admin/Boszorkány/Auror
| Tárgy: Folyosó Kedd 10 Júl. - 5:38 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folyosó | |
| |
| | | | Folyosó | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |