Ezeket mindenképp olvasd el! | |
Vezetőség | |
Kattints mindennap! |
|
Akiket még nem fogadtunk el... | Ide rakom azokat, akiket valamiért még nem fogadtunk el.
|
A "teremtők" |
Elsősorban köszönjük J.K. Rowlingnak, hogy megteremtette nekünk ezt a világot.
Aki létrehozta a fórumot: Nymphadora Tonks.
A hirdetésünk szövegét Lavender Brown fogalmazta! |
Kiemelt társoldalak | |
|
| Nappali | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Ginny Weasley 5. évfolyamos diák
Tartózkodási hely : Roxfort Házad : Griffendél ♣ : Live While We're Young
Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginny-Minny by Susan Bones
Ginus by Susan Bones
Gintonik by Daphne Greengrass
Ginka by Draco Malfoy
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. 22 Szept. - 8:06 | |
| - Jaj te tudod, hogy minden érdekel ami veled kapcsolatos!- mondtam viccelve közben meglöktem egy kicsit. Nem tudom titkolni azt, hogy ők a kedvenc testvéreim. Állandóan a nyakukon lógtam és mindig mindenbe bekellet avassanak. Hát igen, igazi titoktartó fiús hugica lettem az évek során. Mindig mindenben segítettem a fiúknak, még olyanba is, hogy elrejtsenek dolgokat a szobámba. Amit valljuk be semelyik lány se engedné meg. - Naaaaa, légyszíves mondd már el ki a sógornőm. Nem szeretnéd, hogy belehaljak a kíváncsiságba.- mondtam haldoklást tetetve. Majd elnyúltam a kanapén, kényelembe helyezve csöpp kis testem. Olyan jó végre itthon lenni...Azt hiszem ez nem egy átlagos ünnepecske lesz, hanem hülyéskedés a tetőfokon. - Hm... nem kéne pár szorgos kéz az üzletbe? Vagy esetleg tesztelő ? Szívesen elvállalnám a szerepet.- ajánlottam fel mivel már annyira untam a hétköznapokat, meg szeretnék vicces dolgokat látni, eladni. Talán én kéne legyek a Roxfortba a díler. Milyen fura lenne, vihetném tovább az ikrek örökségét. Úgyis tudom, hogy lehet kikészíteni Friccset. Lehet utánam már nyugdíjba, vagy a Szent Mungóba vonulna. Ezen gondolatomon muszáj volt elnevetnem magam. | |
| | | George Weasley Varázsló/Weasley Varázsvicc Bolt
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. 22 Szept. - 7:44 | |
| Ginny Weasley
- Hát igen… azok a régi szép idők! – nevettem tovább a szökéseinkre gondolva. Anya mennyit veszekedett velünk az ilyenek miatt… Na meg a bolt miatt is hányszor kaptunk… a sok félkész termékünket elkobozta, és kidobta. Még jó, hogy a padlódeszkák alá is rejtettünk szükség esetén. - Mi? Hogy ki a párom? – néztem húgomra felvont szemöldökkel. – Miért is érdekel az téged annyira? – vigyorogtam, és élveztem, hogy ez bosszantja. Sohasem bírta, ha valamibe nem avattuk be. Előbb utóbb hisztériában tört ki. Ő volt az első ember akit beavattunk, hogy mik is a terveink érdekesnél érdekesebb találmányainkkal, s Ginny az ötlettől feldobva segítőkészen hallgatott, és ha valamire szükségünk volt, mindig rendelkezésünkre állt. Tőle jobb húgyunk nem is lehetne. Hát igen… mit tesz, ha az embernek hat bátyja van.
| |
| | | Ginny Weasley 5. évfolyamos diák
Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginus by Susan Bones
Ginka by Draco Malfoy
| Tárgy: Re: Nappali Pént. 7 Szept. - 22:40 | |
| George Weasley
- Nem... Azóta tetszik mióta először megláttam az Odúba. Tudod mikor apa Ford Angliájával mentetek utána. - nevettem. Olyan vicces volt erre az esetre visszagondolni. Anya úgy aggódott a fiúk miatt és én nem mondhattam el hová mentek mert megígértem . Tisztán emlékszem arra a reggelre amikor megláttam nálunk Harryt,mintha csak a tegnap történt volna. Épp anyától akartam megkérdezni , hogy merre van a blúzom mikor megláttam. Olyan zavarba jöttem , hogy visszaszaladtam a szobámba. Emlékszem sose tudtam rendesen beszélni Harry közelébe , és lám itt vagyok 5. ként és már szoros barátságot ápolunk. Sőt több mint barátságot... Már valami más köt össze minket. Nem az , hogy Ron haverja és nálunk tölti a nyarat. - Gondolom te is megtudtad már ki a párod. Na halljuk ki lesz a jövendőbeli sógornőm ? - kérdeztem hatalmas vigyorral az arcomon. Mindig kíváncsi voltam ha az ikrekről volt szó. Ők a kedvenc testvéreim , a többieket is kedvelem de Fred és George olyan más. Lehet azért érzem így mert velük sokkal több a közös ? Fogalmam sincs. Emlékszem kiskoromban mindenhová őket követtem . Nem volt olyan hely ahová nem mentem volna velük , de talán a mosdó volt az egyetlen kivétel. Néha olyan fura a suliban Fred és George nélkül. Nem hallom az örökös poénjaikat , nem látni ahogy az őrületbe kergetik Friccset , és az edzésekről is nagyon hiányoznak. Az edzések olyan unalmasak lettek nélkülük. Harry állandóan csak azt kiabálja : " Ron védd már ki ! Ginny te meg sokkal gyorsabban kell , hogy repülj. stbstb. Komolyan mondom kezd az agyára menni ez a kviddicskapitány poszt. Rosszabb mint Oliver valaha. Mondjuk nem ismertem úgy mint edző , de az ikrek sztoriaiból mindent megtudtam. | |
| Tárgy: Re: Nappali Csüt. 6 Szept. - 10:13 | |
| - Valóban, ez tényleg nem vall rá… bár lehet csak elment az Abszol útra, akkor viszont elmegy a boltba is, és fölöslegesen járkáltam. Bár, nem, mert akkor nem találkoztunk volna csak este – mosolyogtam Ginnyre. – Ja… igen Arnold. Igen, rá gondoltam. Nőstény? Ezt hogy állapítottad meg? – kérdeztem nagy szemeket meresztve húgomra. Csak nehogy még egy állatbarát legyen a családban, azt már nem élnénk túl… - gondoltam magamban. Elég nagy állatbarát Charlie, és én is, aki képes együtt lenni egész nap Freddel. - Pici golymói? De hát hogyan, ezek osztódással szaporodnak, vagy mi? Akkor azért tűnik napról napra kisebbnek a ketrecük… - morfondíroztam csendesen, mígnem Ginny véget nem érő beszédbe kezdett a Roxfortról, amit persze én harcoltam ki azzal a kérdésemmel, hogy az iskolán belül hogyan alkalmazzák a termékeinket és mi a véleménye erről Friccsnek. Természetesen nagy megkönnyebbüléssel nyugtáztam, hogy ha így haladunk Frics fél év múlva a Szent Mungó Elkülönített Ideggyógyászati Osztályán tengeti majd minden napjait. Ekkor újabb, és érdekesebb kérdés jutott eszembe. -Na és Hugi, te is megkaptad a leveled a Minisztériumból? – láttam kiülni a félelmet az arcára, majd néhány másodperc hezitálással eltöltött szünet után, kinyögte hogy Harry-t rendelték hozzá. - Harry? Hmm… Harry nem is olyan rossz, végül is, csak azóta vagy belezúgva amióta megszülettél, nemde? – néztem rá vigyorogva, s közben élveztem hogy egyre jobban elvörösödik az arca, majd nagy nevetésben törtem ki. – Jól van na, csak vicceltem… - vigyorogtam tovább.
| |
Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginus by Susan Bones
Ginka by Draco Malfoy
| Tárgy: Re: Nappali Kedd 4 Szept. - 8:36 | |
| George Weasley
Közelebb jött majd puszit adott a homlokomra. Ez a Weasley ikrek féle puszi. Elmosolyodtam , annyira hiányoznak az ikrek az iskolából. Olyan más mióta kijárták , bár az ikrek által kifejlesztett tárgyakkal Friccsnek meggyűlik a baja. Milyen jó , hogy Karácsonykor a család összegyűl , és azt is imádom , hogy Hermione és Harry is velünk töltik ezt az ünnepet. -Anya eltűnt. Nincs itthon , ez nem vall rá. Merre lehet ?-kérdeztem aggódva bátyámtól.- Arnoldra gondolsz ? Igen még meg van , és amint kiderült Annenak kellet volna elnevezzem mivel nőstény. Ott van Hagridnál mivel pici golymói születtek. Én lettem a nagymamájuk. Olyan hamar felnőnek!- mondtam viccelődve. George velem nevetett ezen a kijelentésemen majd leült mellém a fotelbe. Elkezdtünk beszélgetni mindenféléről. Kérdezgetett a suliról de a legjobban Friccs érdekelte. Elmondtam neki . hogy szegény Friccst kikészítették az általuk kifejlesztett cuccok.Majd egy komolyabb témára terelődött a beszélgetésünk... A Minisztérium által kiadott Rendeletre. Erre a kérdésre megborzongtam és hezitáltam- Tudom , hogy igazán jó párt kaptam de attól még mindig félek elmondani bárkinek is. Lehet nyugodtabb lennék ha én kaptam volna Dracot ? Vajon anyáék mit szóltak volna hozzá ? - Hogy én kit kaptam ? Hát...öm... Harryt.-mondtam idegesen és az utolsó szót elhadartam. | |
| Tárgy: Re: Nappali Szomb. 1 Szept. - 11:22 | |
| Ginny Weasley
Hogy lehet valaki ilyen feledékeny… hisz csak egy levél lett volna. Fred leírását úgy kezdeném, hogy szétszór, és csak utána, hogy fogyatékos. A legjobb az lesz, ha hazamegyek feleslegesen, mert nem is lesz otthon senki. Elsétáltam a legközelebbi utcához, és onnan hoppanáltam az Odú kapuja elé az utcára. Nagy léptekkel megindultam be az udvarra, át a nyikorgó régi kapun, be a hátsó kertbe a bejárathoz. Figyelmemet néhány másodpercre lekötötték a ronda gnómok, amelyek az Abszol út macskaköves járdái és utcái alatt nem tenyésznek. Jó nagy a kolónia… ki kéne fejlesztenünk egy gnóm riasztót. A gumicsizmákkal, régi üstökkel és seprűkkel keresztezett ajtón át beléptem a nappaliba, aminek nagy részét érkezőként is használtuk. Hohó, feltűnően nagy a csend, majd Ginny hirtelen rám köszönt. - Szia Gin! – mentem közelebb a fotelhez amiben húgom ült majd adtam egy puszit a homlokára. – Fred elfelejtett szólni anyának, hogy már ma vacsorára jövünk, és itt töltjük az egész hétvégét! - kezdtem a magyarázásba. – Veled mi a helyzet Hugi? – kérdeztem vigyorogva. – Él még a golymókod? Albert, vagy hogy is hívják… | |
Ginnie by Harry Potter
Gingin by Michael Corner
Ginus by Susan Bones
Ginka by Draco Malfoy
| Tárgy: Re: Nappali Pént. 31 Aug. - 1:43 | |
| George Weasley
Végre itthon vagyok ! Gondoltam magamban amikor megérkeztem az Odúba. Hm.. Az otthoni érzést semmivel sem lehet helyettesíteni ! A Weasley óra ami azt mutatja merre is vagyunk. Az én mutatóm az " Otthon" szónál áll. Gyors felvittem csomagjaimat a szobámba majd újból lejöttem a nappaliba. 4 hónapja nem láttam számomra ezt a csodálatos helyet. Leültem a fotelbe és kényelembe helyeztem magam. Majd körül néztem , észrevettem pár új dolgot. Apa , apa megint mugli dolgokat hoz haza! Az egész ház olyan kihaltnak tűnik , vajon merre vannak a többiek ? Anya hogyhogy nincs itthon ? Nem vall rá. Apa gondolom estig a Minisztériumban fog lenni . Ron meg Harry elmentek még az Abszol Úton . Az ikrek meg biztos dolgoznak. Fleur meg Bill gondolom holnap után érkeznek meg. Vajon rájunk nem vonatkozik ez a buta rendelet ? Micsoda hülyeség , mármint nekem tetszik a párom.. De szegény Hermione! Neki jutott az egyik legszörnyűbb pár. Vajon anyáék tudják , hogy nekem Harryt szánta a kedves Cassandra ? Ezen tűnődtem miközben vártam , hogy valaki hazaérjen. Majd hirtelen kinyílt az ajtó és belépett valaki rajta. Vörös haja csak úgy virított ahogy beért a nappaliba. George volt az , hogy hogy hazaért ilyen korán ? - Szia Georgie , te hogy hogy ilyen hamar itthon vagy ? - kérdeztem kedvesen bátyámtól. | |
| | | Nymphadora Tonks Admin/Boszorkány/Auror
| Tárgy: Nappali Csüt. 30 Aug. - 2:29 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nappali | |
| |
| | | | Nappali | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |